De OLED-schakelaar is niet immuun voor Joy-Con Drift

De OLED-schakelaar is niet immuun voor Joy-Con Drift
De OLED-schakelaar is niet immuun voor Joy-Con Drift
Anonim

Nintendo heeft verklaard dat het het Joy-Con-probleem voor de nieuwe OLED-schakelaar heeft aangepakt, maar geeft toe dat het uiteindelijk nog steeds "onvermijdelijk" is.

Een recent Nintendo Ask The Developer-interview met OLED Switch-ontwikkelaars Ko Shiota en Toru Yamashita onthult dat Joy-Con-drift inderdaad minder een probleem zou moeten zijn in de nieuwe console. Deze verbeteringen zijn ook verwerkt in de meest recente productieruns van de reguliere Switch, Switch Lite en zelfstandige Joy-Con-controllers.

Er is echter geen manier om drift permanent te voorkomen - die optreedt wanneer de controller een invoer onjuist registreert - zolang de controllers regelmatig worden gebruikt. Het bedrijf zei dat het een kwestie is van duurzaamheid en slijtage na verloop van tijd.

Image
Image

Yamashita zei dat het proces voor het verbeteren van zowel de Joy-Cons als de betrouwbaarheidstests die Nintendo gebruikt om de kwaliteit te garanderen gestaag vordert. Aanvankelijk testte Nintendo de Joy-Cons met dezelfde methoden als voor het testen van de Wii-U-gamepad, wat waarschijnlijk de reden is waarom sommige problemen aanvankelijk onopgemerkt bleven.

Image
Image

Het lastige was om uit te zoeken hoe je de Joy-Cons zo lang mogelijk goed kunt laten werken. "Autobanden verslijten bijvoorbeeld als de auto beweegt, omdat ze constant wrijving met de grond hebben om te draaien," zei Shiota, "… we vroegen ons af hoe we de duurzaamheid kunnen verbeteren, en niet alleen dat, maar hoe kunnen beide en duurzaamheid naast elkaar bestaan?"

We zullen gewoon moeten afwachten of de OLED Switch (en Switch Lite en reguliere Joy-Cons) deze garanties de komende maanden of zelfs jaren waarmaken. Hopelijk heeft Nintendo deze keer een goede balans gevonden tussen functionaliteit en duurzaamheid.

Aanbevolen: