Amazon Alexa geeft gebruikers nu meer tijd om opdrachten uit te geven

Amazon Alexa geeft gebruikers nu meer tijd om opdrachten uit te geven
Amazon Alexa geeft gebruikers nu meer tijd om opdrachten uit te geven
Anonim

Voor degenen die Alexa een beetje ongeduldig vinden als je commando's geeft, staat je een traktatie te wachten.

Volgens Forbes heeft Amazon een software-update uitgerold voor zijn immens populaire virtuele assistent die Alexa dwingt langer te wachten tot iemand klaar is met spreken. De functie is opgenomen in een software-update van de officiële Alexa-app voor iOS en Android.

Image
Image

Dit is een opt-in-functionaliteit, dus deze moet worden ingeschakeld in de Alexa Settings-app.

Shehzad Mevawalla, hoofd van Alexa-spraakherkenning bij Amazon, zei in een verklaring dat het bedrijf altijd op zoek is naar manieren om de spraakherkenning voor alle gebruikers en alle spreekstijlen te verbeteren.

Hij zei ook dat veel klanten de wens hebben geuit om meer tijd te hebben voordat Alexa op verzoeken reageert.

De langere wachttijd zou nuttig moeten zijn voor Alexa-gebruikers van verschillende tuintypes, maar het zal een grote zegen zijn voor mensen met een spraakstoornis.

Volgens de American Speech-Language-Hearing Association (ASHA) stotteren meer dan 3 miljoen Amerikanen en heeft 5% tot 10% van de bevolking een andere communicatieve stoornis. De opkomst van virtuele assistenten was een netto-positief voor deze gemeenschap en bood de broodnodige inclusiviteit, en deze stap van Amazon is weer een stap in die richting.

Als je van plan bent gebruik te maken van de functie, zijn er tal van handige commando's die je kunt uitproberen met je favoriete Alexa-apparaat.

Aanbevolen: