Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp waren de hele dag offline

Inhoudsopgave:

Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp waren de hele dag offline
Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp waren de hele dag offline
Anonim

Update (17:48 ET): Facebook lijkt weer online te zijn op internet en mobiel. Bijgewerkte kop om dit weer te geven.

Update (17:44 ET): Facebook Newsroom lijkt weer beschikbaar te zijn, wat zou kunnen betekenen dat het bedrijf dichter bij het oplossen van de storing komt.

Update (16:23 PM ET): Facebook is nog steeds niet beschikbaar en hoewel ze niet veel details delen, bood Facebook publiekelijk zijn excuses aan voor de storing en zei dat "netwerkproblemen ervaren." Op dit moment is het enige woord over wanneer Facebook, Instagram, WhatsApp en gerelateerde services weer beschikbaar zijn, "zo snel mogelijk"."

Update (14:24 PM EDT): Er verschijnen nieuwe rapporten dat de DNS A- en AAA-records voor Facebook, Instagram en WhatsApp zijn gewist. In wezen fungeren deze records als een routekaart voor hoe uw computer of apparaat verbinding maakt met die specifieke website. Zonder deze records kunnen de apparaten van gebruikers geen verbinding maken met de servers die normaal Facebook zouden hosten, wat zou verklaren waarom gebruikers zoveel problemen ondervinden bij het verbinden met de sociale-mediasite.

Update (12:34 PM EDT): Facebook ging naar Twitter om te erkennen dat er een probleem is met de service en verklaarde dat het "werkt om dingen zo snel weer normaal te krijgen mogelijk."

Origineel verhaal:

Facebook en verschillende andere diensten van het bedrijf ondervinden momenteel problemen.

Maandag verschenen er berichten dat Facebook, Instagram, WhatsApp en Messenger offline waren, toen gebruikers over de hele wereld naar websites als Twitter en Down Detector gingen om de problemen te melden.

Image
Image

Facebook heeft nog geen officiële verklaring over de storingen gedeeld, maar berichten dat gebruikers problemen hebben met het verbinden blijven binnenstromen.

Eerder op maandag waren hashtags zoals deleteFacebook wereldwijd trending na een interview met een klokkenluider dat Facebook prioriteit heeft gegeven aan het verdienen van geld boven de veiligheid van zijn gebruikers.

Het is onduidelijk of de verbindingsproblemen op enigerlei wijze verband houden met de onthullingen. Voorlopig kunnen gebruikers alleen wachten op updates van officiële kanalen.

Ontwikkelen van verhaal…

Aanbevolen: