CarPlay zal niet leuk spelen met de iPhone 13 of iOS 15

CarPlay zal niet leuk spelen met de iPhone 13 of iOS 15
CarPlay zal niet leuk spelen met de iPhone 13 of iOS 15
Anonim

Verschillende gebruikers hebben problemen ondervonden met het afsluiten van het systeem bij het gebruik van CarPlay met iOS 15 of een iPhone 13, zonder officieel bericht van Apple.

Iets aan de iPhone 13 en iOS 15 is het gewoon niet eens met CarPlay, omdat de functie is begonnen af te sluiten wanneer gebruikers naar muziek proberen te luisteren. Er zijn verschillende rapporten van mensen op Apple Support van CarPlay die op dit moment worden uitgeschakeld of opnieuw opgestart.

Image
Image

Het probleem lijkt verband te houden met het afspelen van muziek (via Apple Music, Spotify, enz.), en het probleem blijft bestaan bij bekabelde en draadloze verbindingen. In het geval van Apple Support-gebruiker bigja14 wordt CarPlay ook afgesloten wanneer een telefoongesprek wordt beëindigd.

Op Twitter heeft @AppleSupport gesuggereerd dat de getroffenen de standaardaanpak voor herstarten/herinstalleren proberen, wat niet lijkt te helpen.

Image
Image

MacRumors heeft opgemerkt dat forumgebruiker Apleeseed84 een meer directe reactie kon krijgen van Apple's ondersteuning, die beweert dat iOS 15 specifiek de oorzaak is. Dit lijkt waarschijnlijk omdat CarPlay-afsluitingen worden gemeld in oudere iPhone-modellen met iOS 15, en niet alleen de iPhone 13. Hoewel we zonder een officiële verklaring van Apple niet zeker kunnen weten.

In de tussentijd hebben verschillende gebruikers hun eigen oplossingen kunnen vinden. In sommige gevallen lijkt het probleem op te lossen door naar de muziekinstellingen van de iPhone te gaan en de EG-optie uit te schakelen, hoewel niet altijd. In andere gevallen hebben mensen meer geluk gehad met het resetten van hun netwerkinstellingen, maar nogmaals, dit werkt niet voor iedereen.

Aanbevolen: