IPhone 13-gebruikers ervaren touchscreen-storingen

IPhone 13-gebruikers ervaren touchscreen-storingen
IPhone 13-gebruikers ervaren touchscreen-storingen
Anonim

Sommige iPhone 13-gebruikers, evenals mensen met oudere apparaten die iOS 15 gebruiken, melden dat hun touchscreens niet altijd reageren op hun invoer.

Het is niet precies duidelijk wat het probleem is, maar verschillende mensen ondervinden problemen met de tap-to-wake-functie. Er verschijnen meldingen van de bug op Reddit, op Apple Support, de MacRumors-forums en in verschillende tweets op Twitter, zonder officiële reactie van Apple. Soms is het voldoende om de aan/uit-knop in te drukken om de telefoon te "wekken", andere keren is een volledige herstart nodig.

Image
Image

Reddit-gebruiker paranoidaditya zegt dat tap-to-wake op hun iPhone 13 niet consistent heeft gewerkt sinds de lancering, en het installeren van de iOS 15.1-bèta heeft niet geholpen. Andere Reddit-gebruikers zoals Twintale zeggen echter dat hun touchscreens niet reageren na ontgrendeling via Face ID.

Het probleem lijkt zich ook niet te beperken tot de iPhone 13. Sommige gebruikers melden dat hun iPhone 11- en iPhone 12-modellen ook acteren, wat suggereert dat het een iOS 15-probleem kan zijn. Maar dan zegt MacRumors-forumlid Tal_Ent dat hun iPhone 13 en iPhone 12 hetzelfde besturingssysteem gebruiken, maar dat alleen de iPhone 13 moeilijk is.

Image
Image

Tot dusver lijkt het er niet op dat Apple het probleem direct heeft erkend, hoewel het onlangs een helppagina heeft geplaatst over intermitterende aanraakreacties. Tussen de helppagina en verschillende mensen die contact opnemen met Apple Support op Twitter, is het waarschijnlijk dat Apple op de hoogte is van de bug en een oplossing zoekt.

We kunnen alleen maar hopen dat Apple in de nabije toekomst een oplossing zal uitrollen. Als u in de tussentijd problemen met het aanraakscherm begint te krijgen, moet u misschien wennen aan het af en toe opnieuw opstarten van uw apparaat.

Aanbevolen: