Drones komen van de grond als schoolvak

Inhoudsopgave:

Drones komen van de grond als schoolvak
Drones komen van de grond als schoolvak
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Een groeiend aantal scholen leert drones te besturen.
  • Dronevaardigheden zijn een toegangspoort tot banen.
  • Commerciële dronepiloten moeten een vergunning hebben van de Federal Aviation Administration (FAA).
Image
Image

Lezen, schrijven en vliegen met drones?

De stad Wilmington, Delaware, werkt samen met een drone-school om drone-trainingsprogramma's voor tieners te bieden. Het programma maakt deel uit van een groeiende trend in het hele land waarin scholen studenten leren vliegen met drones. Experts zeggen dat het een manier is om kinderen een voorsprong te geven in de technologie die naar verwachting toekomstige banen zal opleveren.

"Mensen vinden elke dag nieuwe manieren om drones te gebruiken", vertelde John T. Mims, een professor aan High Point University, een school die het gebruik van drones doceert, aan Lifewire in een e-mailinterview. "Voor onze studenten, videoproductie, luchtfotografie, inspecties van zendmasten, zoek- en reddingsacties, of eigenlijk alles wat vanuit de lucht met een camera moet worden gedaan."

Omhoog, omhoog en weg

Het Wilmington-programma is bedoeld voor middelbare scholieren en senioren. De studenten krijgen een training van 16 weken over de bediening van drones. Afgestudeerden van de drone-cursus zullen ook het examen van de Federal Aviation Administration (FAA) afleggen om gelicentieerde dronepiloten te worden.

Drone-operatie is een groeiend bedrijf, vertelde Ron Stupi van Bureau Veritas, een bedrijf dat drones gebruikt voor het testen en inspecteren van gebouwen en infrastructuur, aan Lifewire in een e-mailinterview.

"De snel evoluerende technologie achter drones ondersteunt tegenwoordig thermisch scannen, dichtheidsmeting, radar en meer", zei hij. "Naast het besturen van een drone, is het belangrijk om te leren over het verzamelen, interpreteren en rapporteren van de gegevens die de drones leveren."

Drone aan

De wereldwijde dronemarkt zal naar verwachting groeien van een industrie van $27 miljard in 2021 tot een industrie van $58 miljard in 2026. Bovendien heeft de Association for Unmanned Vehicle Systems International (AUVSI) voorspeld dat meer dan 100.000 nieuwe UAS banen zullen worden gecreëerd in de Verenigde Staten tegen 2025.

"Onbemande vliegtuigoperaties vormen een nieuwe, goedbetaalde groeimogelijkheid voor studenten die de werkplek betreden", vertelde Chris Eyhorn, de CEO van het dronebedrijf DroneSense, aan Lifewire in een e-mailinterview. "Vacatures die zich richten op creatieve fotografie en videografie, drone-operaties voor inspecties of ter ondersteuning van professionals op het gebied van openbare veiligheid."

Op High Point University worden drone-lessen gegeven vanuit de communicatieschool, omdat die industrie dringend behoefte heeft aan dronepiloten, zei Mims.

"Filmstudio's, onafhankelijke filmmakers, journalisten, makers van sociale media-inhoud en videoproductiebedrijven kwamen er vrij snel achter dat het kosteneffectiever is om video's en foto's te maken met een drone in plaats van vanuit een helikopter", voegde hij eraan toe..

Image
Image

Hoewel het vliegen met een drone relatief eenvoudig is, moeten commerciële dronepiloten volgens Mims een vergunning van de FAA hebben. De school leert de leerlingen de voorschriften van de FAA voor ongeveer de helft van de klas en laat ze vervolgens kennismaken met het gebruik van de drone als cameraplatform.

"Natuurlijk, " zei Mims, "bezorging vanuit de lucht is net om de hoek, en hoewel de licenties en vaardigheden een beetje anders zullen zijn, zullen studenten een voorsprong hebben als ze met deze verschillende applicaties beginnen te werken."

Afgezien van de carrièremogelijkheden, zijn drones een uitstekende manier om studenten de basisprincipes van vliegen bij te brengen, vertelde Greg Reverdiau, de hoofdinstructeur van het Pilot Institute, aan Lifewire in een e-mailinterview.

"Het is ook mogelijk om je eigen drone te bouwen, en daarmee leer je waardevolle technische vaardigheden. Als je een drone helemaal opnieuw bouwt, leer je wat alle onderdelen doen en hoe ze met elkaar samenwerken", voegde hij eraan toe.. "Je leert ook hoe software en hardware samenwerken om een drone te laten vliegen."

Bovendien kunnen drones programmeren leren met goedkope modellen zoals de Ryze Tello die is ontworpen om te leren programmeren. "Je kunt je code tot leven zien komen als je een programma schrijft en het in de echte wereld ziet vliegen", zei Reverdiau.

Aanbevolen: