Reizigers aan de grond klimmen aan boord van Microsoft's Flight Simulator

Inhoudsopgave:

Reizigers aan de grond klimmen aan boord van Microsoft's Flight Simulator
Reizigers aan de grond klimmen aan boord van Microsoft's Flight Simulator
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Door de pandemie zijn reizigers aan de grond gezet, dus sommige gamers wenden zich tot Microsoft's nieuwe Flight Simulator 2020.
  • De game biedt realistische details en een volledige kaart van de wereld.
  • Sommige vliegtuigen presteren niet realistisch in het spel, zegt een piloot.
Image
Image

Nu de coronaviruspandemie mensen dicht bij huis houdt, wenden sommige wannabe-reizigers zich tot Microsoft's nieuwe Flight Simulator 2020 om nieuwe horizonten te zien.

De nieuwste editie van de eerbiedwaardige vluchtsimulator is onlangs gelanceerd om lovende recensies te krijgen. De game v alt op door zijn realistische graphics en gedetailleerde kaarten; voor sommigen biedt de game zowel een ontsnapping aan grimmige krantenkoppen als een venster naar een wereld die nu niet beschikbaar is vanwege gesloten grenzen.

Het gevoel bijna vogelachtig te zijn, het is een spannende ervaring.

"Ik heb meer gesprekken over vluchtsimulators opgemerkt in onze gamegroepen en sociale-mediapagina's dan ooit tevoren", zei Ashley Young, eigenaar van de gamesite Gamer Women, in een e-mailinterview. "Bijna dagelijks noemt iemand de prachtige historische monumenten en wereldoriëntatiepunten die worden gezien met hun vluchtsimulators. Een gevoel van het overwinnen van de cabinekoorts, gemeenschap, prachtige uitzichten en de opwinding van de landing lijken de aantrekkingskracht van vluchtsimulators te vergroten sinds de impact van het coronavirus."

Als een teken van de populariteit van het spel waren sommige accessoires voor het spel naar verluidt uitverkocht. De bestverkochte flightsticks van Amazon waren een tijd lang niet beschikbaar na de release van de game, en een snelle controle van Amazon deze week wees uit dat velen nog steeds niet beschikbaar zijn.

Satellietweergaven Power Images

Flight Simulator 2020's grote aantrekkingskracht is de volledig opnieuw gecreëerde aarde, gebouwd met Microsoft's Bing-satellietbeelden en Azure cloud computing-service. Met de game kunnen gebruikers in 20 vliegtuigen met unieke vluchtmodellen over handgemaakte luchthavens, echte steden, bergen en oriëntatiepunten vliegen. Niet alle delen van de wereld zijn even gedetailleerd beschikbaar, maar het bedrijf werkt aan upgrades.

"Ik denk dat we daar vrijwel overal zullen komen", zei Microsofts hoofd Flight Simulator, Jorg Neumann. "Commerciële vliegtuigen vliegen niet overal, en sommige delen van de wereld worden als een beetje meer afgelegen beschouwd. Maar dat zijn eigenlijk de gebieden waar ik me op ga concentreren omdat je weet dat West-Europa en de VS goed zijn, toch? Maar we willen ons op andere gebieden concentreren omdat we denken dat mensen daar niet zijn geweest, de luchtvaart is daar niet echt naartoe gegaan."

Bijna dagelijks noemt iemand de prachtige historische monumenten en wereldoriëntatiepunten die worden gezien met hun vluchtsimulators.

Het spel is zo levensecht dat het echte piloten trekt. Steven Richardson, een privéjetpiloot, speelt Flight Simulator 2020 tot tien uur per week sinds de release. "Het beste aan MS Flight Sim is zijn hyperrealisme", zei hij in een e-mailinterview. "Het is zo realistisch dat je kinderen en tieners gemakkelijk zult zien vliegen omdat ze uren hebben doorgebracht met het spelen van vluchtsimulators."

Spring nog niet in een cockpit

Leren vliegen in het spel verta alt zich niet helemaal naar het echte leven, maar geeft Richardson toe. "Soms kan het vlieggedrag onrealistisch zijn en werken sommige cockpitfuncties niet zoals in het echte leven," zei hij. "Dit is echter alleen van invloed op degenen die een specifiek vliegtuig echt kennen."

Gamer Adam Drexler zegt dat hij zich tijdens de lockdown tot Flight Simulator wendde omdat hij de ervaring van reizen mist. Als profbasketbalspeler was hij voor het coronavirus gewend aan een leven op de weg. Hij is vatbaar voor reisziekte en zegt dat hij soms meer van de sim geniet dan van het echte werk.

"Ik vind het heerlijk om de lucht in te gaan en een vliegtuig te besturen", zei hij in een telefonisch interview. "Het is iets dat je normaal nooit zou doen, maar gewoon kunnen oppakken en gaan kijken en de vlucht ervaren is speciaal. Het gevoel bijna vogelachtig te zijn, het is een spannende ervaring, maar ook een die heel rustgevend is voor de geest."

Het beste van MS Flight Sim is het hyperrealisme.

Geaard in het echte leven in Houston, Texas, zei Drexler dat hij graag New York City bezoekt via de simulator. "Ik ben een paar keer in New York geweest, maar elke keer als ik ga, is het zo'n haast", voegde hij eraan toe. "Het is zo'n drukke ervaring dat ik nooit echt te zien krijg hoe de stad is ontworpen of alle gebouwen."

Leunstoelpiloten zoals Drexler kijken uit naar de dag dat ze aan boord van een echt vliegtuig kunnen stappen. Tot die tijd zal Flight Simulator 2020 het moeten doen. Geef de gezouten pretzels door.

Aanbevolen: