Skullcandy's Grind Fuel en Push Active zijn uitstekend voor de prijs

Inhoudsopgave:

Skullcandy's Grind Fuel en Push Active zijn uitstekend voor de prijs
Skullcandy's Grind Fuel en Push Active zijn uitstekend voor de prijs
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Skullcandy's nieuwste oordopjes bieden een goedkoper alternatief voor duurdere opties zoals AirPods en AirPods Pro.
  • De nieuwe Skull-iQ-technologie maakt het gemakkelijk om je stem te gebruiken om met de oordopjes te communiceren om het volume te regelen, nummers over te slaan en meer.
  • Zowel de Push Active- als de Grind Fuel-oordopjes werken goed en klinken goed, hoewel het niet de meest comfortabele oordopjes zijn die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
Image
Image

Skullcandy's nieuwste oordopjes brengen veel waar voor je geld, en als je op zoek bent naar een nieuwe set oordopjes om mee te jammen, dan wil je misschien de Grind Fuel of Push Active proberen.

Hoewel Skullcandy synoniem is geworden met budgetvriendelijke hoofdtelefoons en oordopjes, heeft dat het bedrijf er niet van weerhouden om te proberen in te breken in het meer premium aanbod van de audiowereld. Een paar maanden geleden debuteerde het met de Skullcandy Dime, een betaalbare set oordopjes die $ 25 kost.

Nu richt Skullcandy zijn pijlen op de kwaliteit die wordt geboden door duurdere sets, zoals AirPods, met de Push Active en Grind Fuel. Ik ben meer fan van de Grind Fuel dan van de Push Active, maar beide sets oordopjes bieden geweldige geluidskwaliteit en functies.

Het snel kunnen wijzigen van instellingen binnen de Skull-iQ-app is een grote verbetering, zeker in vergelijking met de opties die Skullcandy in het verleden heeft geboden. Maar is het genoeg om Apple-fans van hun geliefde AirPods te halen? Waarschijnlijk niet, maar als je niet getrouwd bent met je AirPods, dan zijn de nieuwste aanbiedingen van Skullcandy een goede keuze als je met een kleiner budget werkt.

Fijn afgesteld

Dit is niet de eerste keer dat Skullcandy een gooi doet naar een meer premium oordopjes. Deze keer is het echter een trefzekere homerun. De Push Active en Grind Fuel bieden niet alleen een geweldige geluidskwaliteit, maar de functies die ze hebben geholpen, maken ze nog aantrekkelijker voor audioliefhebbers.

Image
Image
Skullcandy Push Active.

Skullcandy

Ten eerste is er de geluidskwaliteit. Alles klinkt goed uit de doos. De bas en treble zijn beide goed uitgebalanceerd bij het luisteren naar muziek, iets dat we in het verleden vaak in de ene of de andere richting hebben gezien. De Skullcandy-app opent ook de deur naar het instellen van een equalizer, wat handig kan zijn om uw audio-inhoud in te stellen zoals u dat wilt.

Er zijn een paar verschillende voorinstellingen en ze werken allemaal goed. Met Skullcandy kun je ook een persoonlijk geluid instellen, dat piepjes en tonen gebruikt om je te helpen de audioweergave af te stemmen op je gehoor. Het is een leuke touch, maar het duurt nogal wat minuten om in te stellen. Maar als je iemand bent die ervan houdt je geluid te verfijnen, zul je heel blij zijn met de beschikbare opties.

En de gootsteen

Een van de beste dingen van de Push Active- en Grind Fuel-oordopjes van Skullcandy zijn de extra functies die beide sets bieden. Een deel van de nieuwe slimme feature-technologie, Skull-iQ, maakt interactie met je media gemakkelijker met behulp van spraakopdrachten en tikopties.

Ik haat het om de oordopjes aan te raken als ze in mijn oor zitten, en met veel oordopjes kun je de muziek bedienen met korte tikken of vegen op de oordopjes zelf. Dit resulteert er meestal in dat u het oordopje meer in uw oor duwt, wat oncomfortabel kan zijn. Met de spraakopdrachten kun je zeggen: "Hé, Skullcandy", en daarna een ander commando volgen om met je muziek te communiceren zonder ooit de knop zelf aan te raken.

Image
Image
Skullcandy Grind Fuel.

Skullcandy

Als je het tikken niet erg vindt, kun je Skull-iQ gebruiken om verschillende dingen in te stellen, zoals Spotify Tap, volumewijzigingen, nummers overslaan en zelfs een optie om een foto te maken wanneer je op de zijkant tikt uw oordopje. De knoppen aan de zijkant van de Grind Fuel en Push Active vereisen echter allebei wat druk om mee te werken, dus het maakt de oordopjes na een tijdje ongemakkelijk als je ze vaak indrukt.

Zowel de Push Active als de Grind Fuel hebben een batterijduur van meer dan 40 uur, inclusief de batterij van de behuizing. Individueel kijk je naar ongeveer vier tot vijf uur per oordopje als je constant naar iets luistert. Toch is dat een groot deel van de tijd als je naar iets luistert terwijl je aan het werk bent of onderweg bent, en het is fijn om ze in de hoes te kunnen stoppen om ze snel op te laden.

Over het algemeen brengen beide sets Skullcandy's nieuwe oordopjes veel op tafel voor wat ze kosten. Toegegeven, het zijn niet de beste oordopjes onder de $ 100, maar als je van Skullcandy houdt en je wilt veel maatwerk, dan is er hier veel om van te houden.

Aanbevolen: