YouTube Premium experimenteren met videodownloads

YouTube Premium experimenteren met videodownloads
YouTube Premium experimenteren met videodownloads
Anonim

YouTube is stilletjes begonnen met het testen van een video-downloadfunctie voor Premium-abonnees, in ieder geval tot 19 oktober.

Android Police-lezers met Premium YouTube-abonnementen hebben een nieuwe optie opgemerkt om video's te downloaden via de Labs-pagina. Volgens Labs werkt de downloadfunctie met Windows, Mac en Chrome OS en eindigt de test medio oktober.

Image
Image

Volgens Android Police is het beschikbaar gemaakt voor YouTube Premium-abonnees in India en Frankrijk, maar zou het ook op grote schaal beschikbaar moeten zijn in andere gebieden.

Het belangrijkste bij het downloaden van YouTube-video's is dat je je geen zorgen hoeft te maken over een internetverbinding. Als je van plan bent om te reizen of als je weet dat je ergens bent met beperkt of niet-bestaand internet, kun je de video's die je wilt bekijken vooraf laden en hoef je je er geen zorgen over te maken.

Als je een Premium-abonnee bent en bent opgenomen in deze proefversie, zou je nu een downloadknop in de videowerkbalk moeten zien. Alle video's die je kiest om te downloaden, zouden dan moeten verschijnen in een nieuw Downloads-menu dat je in de zijbalk kunt vinden.

Hoewel er al een tijdje manieren zijn om video's van YouTube te downloaden, zou het hebben van een officiële optie veel veiliger moeten zijn. Ervan uitgaande dat Google besluit om na de test door te gaan met de functie, natuurlijk.

Image
Image

De test is al begonnen en zou nu moeten verschijnen voor Premium YouTube-abonnees. Als je de optie niet ziet, ben je misschien niet geselecteerd, of moet je misschien wat langer wachten voordat je wordt opgenomen in de proefperiode.

Als de proefperiode voorbij is, wie weet wat er zal gebeuren? Google kan de functie beperken tot Premium, het kan beschikbaar maken voor alle YouTube-gebruikers, of besluiten het hele ding over te slaan. We zullen het pas weten als we het weten, weet je?

Aanbevolen: