TikTok Experimenteren met verhalenfunctie

TikTok Experimenteren met verhalenfunctie
TikTok Experimenteren met verhalenfunctie
Anonim

TikTok experimenteert met een Verhalen-functie in de app, vergelijkbaar met verhalen op andere sociale-mediaplatforms.

Social media-adviseur Matt Navarra zag de nieuwe verhalenfunctie voor het eerst en deelde deze woensdag op zijn Twitter-pagina. TikTok heeft sindsdien aan The Verge bevestigd dat de functie, bekend als "TikTok Stories", in de maak is.

Image
Image

TikTok zei dat de Verhalen-functie in een gloednieuwe zijbalk zal leven. Net als Snapchat, Instagram en andere platforms, zullen de verhalen van TikTok slechts 24 uur duren voordat ze worden verwijderd.

TikTok-verhalen hebben ook vergelijkbare functies als andere platforms, zoals de mogelijkheid om te reageren of commentaar te geven op een verhaal en rechtstreeks vanuit hun verhaal naar het profiel van een gebruiker te gaan. Bovendien meldt de Verge dat gebruikers ondertitels, muziek en tekst aan hun verhalen kunnen toevoegen.

In tegenstelling tot Instagram- of Snapchat-verhalen kun je met TikTok echter alleen video's plaatsen, geen stilstaande foto's.

Sommige TikTok-gebruikers hebben naar verluidt al toegang tot TikTok Stories, maar er zijn geen details over hoe lang de test zal duren en of de functie een permanente steunpilaar in de app zal worden.

Net als Snapchat, Instagram en andere platforms, zullen de verhalen van TikTok slechts 24 uur duren voordat ze worden verwijderd.

Hoewel een verhalenfunctie voor veel platforms succesvol is geweest, hebben sommigen er niet zoveel geluk mee gehad. Twitter lanceerde bijvoorbeeld zijn eigen verhalenfunctie die het afgelopen november 'Vloten' noemde, maar deze functie deze week na slechts acht maanden op het platform verwijderde. Twitter zei dat de functie niet zo populair was als gehoopt.

Omdat TikTok altijd een videogericht platform is geweest, zou de verhalenfunctie een goede aanvulling kunnen zijn op de populaire app.

Aanbevolen: