Wat is Instagram TV?

Inhoudsopgave:

Wat is Instagram TV?
Wat is Instagram TV?
Anonim

Instagram TV is het videodeelplatform van Instagram dat speciaal is ontworpen met telefoons in gedachten. Hiermee kunnen videomakers lange verticale video's uploaden die bedoeld zijn om op smartphones te worden bekeken. In tegenstelling tot Instagram, waar video's maximaal één minuut mogen duren, kunnen Instagram-tv-video's maximaal één uur lang zijn.

Hoe Instagram TV werkt

Instagram TV is beschikbaar als een zelfstandige app voor je telefoon, maar is nauw verbonden met het basisplatform; je logt in met bijvoorbeeld je Instagram-inloggegevens.

Image
Image

Wat Instagram TV onderscheidt van het gewone aanbod, is de focus op lange video's in plaats van korte broeken en foto's. Het is ook ontworpen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om dingen te bekijken waarin je geïnteresseerd bent.

Wanneer je de app start, begint deze meteen een populaire of trending video af te spelen. Veeg om een nieuwe video te krijgen, bekijk video's van vrienden of videomakers die je volgt, of zoek naar nieuwe videomakers.

Bottom Line

Voordat je Instagram TV kunt krijgen, moet je een Instagram-account hebben. Omdat Instagram TV deel uitmaakt van Instagram, zijn gebruikers helemaal klaar om de service te gebruiken zonder iets extra's te doen. Als je nieuw bent bij de sociale-mediaservice, maak dan een account aan met je computer of je telefoon.

Heeft Instagram TV reclame of betaalde makers?

Instagram TV laat geen reclame zien, dus je kunt zoveel kijken als je wilt zonder ooit een advertentie te bekijken. Er zijn ook geen abonnementskosten en je hoeft niet te betalen om de app te downloaden, dus de service is gratis te gebruiken.

In tegenstelling tot YouTube en Facebook Watch, die beide voorzieningen hebben om inkomsten te delen met of rechtstreeks te betalen aan makers, beta alt Instagram TV geen mensen die erop posten. Als je je favorieten op Instagram wilt steunen, kun je het beste controleren of ze een Patreon hebben, merchandise verkopen of een andere manier hebben om te helpen.

Hoe vind je video's en kanalen op Instagram TV

IGTV is ontworpen om automatisch een populaire of trending video af te spelen zodra je de app start. Je kunt die video bekijken als je hem interessant vindt, of over het scherm vegen om naar een nieuwe te gaan.

Als je iets specifieks in gedachten hebt, zoek dan naar een kanaal of video in de Instagram TV-app. Tik op het vergrootglaspictogram om naar specifieke mensen te zoeken. Als je op een videomaker tikt, wordt diens kanaal geopend.

Hoe volg je iemand op Instagram TV

Als je al op het kanaal zit van een maker die je wilt volgen, zoek dan naar het kleine pictogram dat lijkt op een persoon met een plusteken ernaast en tik erop. De plus verandert in een vinkje, wat aangeeft dat je ze hebt gevolgd.

Je kunt iemand ook rechtstreeks vanuit een video volgen. Deze aanpak is handig als je door de feed scrolt en iets ziet dat je leuk vindt. Je hoeft de video niet te verlaten of zelfs maar te stoppen met kijken om de maker te volgen.

Als je iemand wilt volgen, tik je ergens in de video om de overlay weer te geven. Tik op de naam van de maker en vervolgens op het volgpictogram.

FAQ

    Hoe cast ik Instagram naar mijn tv?

    Als je een tv met Chromecast of een Chromecast hebt, log dan in op Instagram vanuit de Chrome-browser op een computer, selecteer het More-pictogram (drie regels) >Cast > kies je tv. Gebruik op een Android-telefoon Google Home met je tv om je hele scherm te casten: verbind beide apparaten met hetzelfde netwerk, open de Google Home-app, selecteer de tv waarnaar je wilt spiegelen en tik vervolgens op Mijn scherm casten > Cast-scherm

    Hoe plaats ik een bericht op Instagram TV?

    Tik in de mobiele Instagram-app op je profielpictogram > plus (+) sign > IGTV Selecteer je video > Next > voeg afbeelding en titel toe > Post to IGTVSelecteer in de IGTV-app het plus-teken (+) om een video te uploaden of rechtstreeks vanuit de app op te nemen en te posten. Selecteer je profiel op Instagram.com > IGTV > Upload > voeg details toe > Post

Aanbevolen: