Hoe kaarten op iPad te updaten

Inhoudsopgave:

Hoe kaarten op iPad te updaten
Hoe kaarten op iPad te updaten
Anonim

Wat te weten

  • Apple werkt zijn ingebouwde apps bij, inclusief Apple Maps, wanneer het een iPadOS-update uitbrengt.
  • Handmatige updates voor problemen: als je problemen hebt met Maps en je wilt de app handmatig bijwerken, dan hebben we verschillende mogelijke oplossingen.

Dit artikel legt uit hoe updates van Apple Maps werken op een iPad wanneer er nieuwe functies beschikbaar zijn. Voor degenen die problemen met Kaarten willen oplossen met behulp van een handmatige update op hun iPad, hebben we verschillende instellingen en opties die u kunt controleren.

Apple Maps bijwerken op iPad voor nieuwe functies

Net als de andere ingebouwde apps van Apple, zoals Safari, Notes en Mail, wordt Maps automatisch bijgewerkt wanneer een nieuwe versie van het besturingssysteem wordt uitgebracht. Dus met iPadOS 15, bijvoorbeeld, ontvang je de bijgewerkte Kaarten-app met zijn nieuwe functies wanneer je je iPad upgradet naar de nieuwste systeemversie.

Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update om te zien of uw iPad is ingeschakeld tot nu toe of als er een iPadOS-update beschikbaar is.

Image
Image

Apple Maps bijwerken op iPad om problemen op te lossen

Als je problemen hebt met je huidige versie van Maps, zoals problemen met het vinden van je locatie of het verkrijgen van onjuiste informatie, vraag je je misschien af of je de app handmatig kunt updaten.

Er is geen handige knop om Maps handmatig bij te werken, maar er zijn verschillende dingen die u kunt controleren om problemen op te lossen. Hier zijn ze in volgorde.

  1. Zorg ervoor dat locatieservices zijn ingeschakeld voor de Kaarten-app op je iPad. Open Settings en ga naar Privacy> Location Services.

    Selecteer Maps en bevestig dat u While Using the App of Widgets heeft aangevinkt.

    Image
    Image
  2. Bevestig dat je wifi of mobiele data hebt ingeschakeld en dat je verbonden bent. Selecteer ook in Instellingen Wi-Fi of Mobiele data volgens uw iPad-model en verbinding.

    Zorg ervoor dat de schakelaar is ingeschakeld en dat u verbonden bent.

    Image
    Image
  3. Controleer nogmaals of uw tijdzone en tijd- en datuminstellingen correct zijn. Ga in Instellingen naar Algemeen > Datum en tijd om uw huidige instellingen te bekijken.

    Breng de nodige wijzigingen aan of schakel Automatisch instellen in zodat uw iPad dit kan verwerken.

    Image
    Image
  4. Als alles hierboven correct is en je nog steeds problemen ondervindt, start je de Maps-app opnieuw: sluit de app geforceerd en open hem opnieuw.

    Start de app-switcher en veeg omhoog over de app om deze te sluiten. Navigeer vervolgens naar Kaarten op uw iPad en open deze opnieuw.

    Image
    Image
  5. Als het geforceerd sluiten van de app niet werkt, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren met een nieuwe download uit de App Store. Dit kan een groot aantal problemen oplossen die ervoor zorgen dat de app niet goed werkt.
  6. De laatste actie die u kunt ondernemen als niets uw Maps-probleem oplost, is door uw iPad opnieuw op te starten. Vaak kan een simpele herstart van een apparaat een klein probleem oplossen.

Als je nieuwe Maps-functies wilt, overweeg dan om je iPadOS-versie bij te werken. Maar als je problemen hebt met Apple Maps, kan het probleem hopelijk worden opgelost door een paar instellingen bij te werken.

FAQ

    Hoe bekijk ik straatniveau in Maps op een iPad?

    Om in Kaarten op een iPad rond te kijken in straten, tikt u op het verrekijker-pictogram op een kaart of informatiekaart. Tik op het Expand-pictogram om een volledige weergave van de straat te zien, sleep uw vinger naar links of rechts om te pannen, tik op de scène om vooruit te gaan en knijp om in of uit te zoomen. Tik op Gereed als je klaar bent.

    Hoe wis je de cache in Apple Maps op een iPad?

    Om de locatiegeschiedenis van uw Apple Maps op uw iPad te wissen, start u Maps en sleept u omhoog om het volledige informatiepaneel weer te geven. Zoek onder Recent je meest recente geschiedenis. Veeg naar links op een individuele locatie en tik op Verwijderen om deze uit je geschiedenis te verwijderen. Tik op Meer om te zien. uw volledige geschiedenis en tik vervolgens op Wis bij een sectie om alle gegevens te verwijderen.

Aanbevolen: