Hoe Garmin-kaarten van alle soorten bij te werken

Inhoudsopgave:

Hoe Garmin-kaarten van alle soorten bij te werken
Hoe Garmin-kaarten van alle soorten bij te werken
Anonim

Garmin's lijn van geolocatie-apparaten biedt een mix van gratis en betaalde upgrades voor kaarten die worden ondersteund door het Global Positioning System. Ze kunnen worden gebruikt om routes en locaties te volgen en te identificeren.

Het bijwerken van oude Garmin-kaarten is de beste manier om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw GPS-apparaat ha alt.

Image
Image

Uw Garmin-account

Het downloaden van kaarten en updates, gratis of betaald, vereist een Garmin-account en registratie van uw Garmin-apparaat. U moet een account registreren voordat u begint. U registreert uw apparaat tijdens de eerste apparaatkoppeling met de software.

Kaarten en updates die voor u beschikbaar zijn, zijn toegankelijk via de Garmin Maps and Maps Updates-pagina of de Garmin Express-applicatie.

Gratis Garmin kaartupdates

Als u een van de vele GPS-apparaten van Garmin hebt gekocht die gratis kaartupdates bieden, kunt u de pagina Kaart- en kaartupdates van het bedrijf bezoeken en de kaartcategorie selecteren die u op updates wilt controleren.

Image
Image

In de meeste gevallen moet u de Garmin Express-toepassing hebben geïnstalleerd om updates te downloaden. Garmin geeft een melding als u de app moet downloaden.

Garmin Express downloaden en installeren

De Garmin Express-applicatie is de sleutel tot het bijwerken van kaarten voor veel apparaten.

Sluit uw Garmin-apparaat aan via de USB-poort van uw computer, download en installeer Garmin Express voor Mac of Windows en open de applicatie. Het programma zou uw apparaat automatisch moeten vinden en laten zien dat het is verbonden. De app vraagt u uw software of kaarten bij te werken of uw gegevens te synchroniseren.

Image
Image

De Garmin Express-applicatie biedt een handige manier om de laatste informatie op uw toestel bij te houden. Nadat Garmin Express u heeft laten weten dat de update is voltooid, koppelt u uw toestel los. Schakel het vervolgens in om het opnieuw te starten. Dit activeert het bijgewerkte besturingssysteem.

Uw Garmin zal u hierom vragen terwijl het door het updateproces loopt. Uw apparaten behouden doorgaans uw persoonlijke instellingen na updates van het besturingssysteem of de kaart.

Garmin-golfbaankaarten

Garmin-golfapparaten worden geleverd met gratis levenslange cursusupdates, waaronder meer dan 15.000 banen wereldwijd. Garmin was een pionier op het gebied van gratis koersupdates; bedrijven rekenden vroeger aanzienlijke jaarlijkse vergoedingen voor deze functie. Net als bij kaartupdates, werkt u golfbaankaarten bij via Garmin Express. U krijgt een melding als u het moet installeren.

Image
Image

Bottom Line

Garmin biedt kaartupdates voor City Navigator-kaarten en Garmin-fietskaarten. Gebruik de Garmin Express desktop-app om de fietskaarten bij te werken die bij uw toestel zijn geleverd.

Kaarten voor Outdoor GPS

Handheld GPS-apparaten zijn geweldige metgezellen voor wandelen, vissen, jagen en andere buitenactiviteiten. Garmin's outdoor kaartupdates zorgen ervoor dat je navigeert met de nieuwste en meest nauwkeurige informatie. Ga naar de pagina Kaarten en Kaartupdates en selecteer Buiten om te zien of er updates beschikbaar zijn.

Bottom Line

Werk zeekaarten bij met Garmin Express. Download de nieuwste kaarten naar een geheugenkaart en breng ze over naar uw apparaat.

Luchtvaart en Avionica

Luchtvaart is een apart en sterk gereguleerd onderdeel van Garmin's database met aanbiedingen. De Fly Garmin-pagina dient als uw centrale bron om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en om uw gegevens actueel te houden.

Aanbevolen: