Microsoft Start lanceert als vernieuwde nieuwsfeed

Microsoft Start lanceert als vernieuwde nieuwsfeed
Microsoft Start lanceert als vernieuwde nieuwsfeed
Anonim

Microsoft lanceert zijn vernieuwde nieuwsfeed, nu bekend als Microsoft Start.

De aankondiging werd gedaan op de Windows Experience Blog van het bedrijf, waar werd onthuld dat Start voortbouwt op de erfenis van de MSN-feed en Microsoft News.

Image
Image

Start is een gepersonaliseerde nieuwsfeed met inhoud afkomstig van meer dan 1.000 wereldwijde uitgevers. De feed maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine learning om mensen te helpen op de hoogte te blijven van nieuwsberichten die relevant zijn voor hun interesses.

Naarmate een gebruiker meer tijd besteedt aan het samenstellen van zijn feed, zal deze veranderen om aan zijn behoeften te voldoen. Of die gebruikers kunnen hun nieuwsfeeds direct beheren met de knop Personaliseren.

Microsoft Start bevat ook informatiekaarten die in één oogopslag updates weergeven over onderwerpen als het weer en verkeer. De interactieve kaarten geven informatie weer over de luchtkwaliteit en zware weersomstandigheden om de gebruikers beter voor te bereiden.

Bovendien kunnen gebruikers deze kaarten configureren om sportuitslagen en beursbewegingen in re altime weer te geven.

Image
Image

Start heeft ook een hoog niveau van bruikbaarheid. Het blijft consistent, ongeacht welk apparaat u gebruikt, van laptops tot smartphones en zelfs webbrowsers. Zelfs Google Chrome ondersteunt de gepersonaliseerde feed.

Microsoft Start is momenteel beschikbaar in de News and Interest-ervaring in Windows 10, als een zelfstandige website en als een mobiele app voor zowel Android als iOS. Het zal zelfs worden opgenomen in Windows 11 als onderdeel van de Widgets-ervaring.

Aanbevolen: