Microsoft Office 2021 lanceert op 5 oktober

Microsoft Office 2021 lanceert op 5 oktober
Microsoft Office 2021 lanceert op 5 oktober
Anonim

De nieuwe Microsoft Office 2021 is vanaf 5 oktober te koop.

De beschikbaarheid van de productiviteitssuite v alt volgens Gizmodo op dezelfde dag als de officiële lancering van Windows 11. U moet Office 2021 in een eenmalige aankoop kopen als u van plan bent het te gebruiken in Windows 11.

Image
Image

Hoewel Microsoft officieel geen Office 2021-functies heeft aangekondigd, gaf de techgigant wel een glimp van wat gebruikers kunnen verwachten in zijn Office LTSC, dat nu beschikbaar is voor commerciële klanten. Deze functies omvatten de donkere modus, nieuwe Excel-formules, verbeterde in-app-vertalingen voor Outlook, zoeken in rijen in Excel en meer.

Ondersteuning voor Office 2021 gaat de komende vijf jaar door tot 2026, wat volgens Gizmodo korter is dan de gebruikelijke zevenjarige ondersteuning die Microsoft eerder aan zijn Office-klanten heeft geboden.

Microsoft Office bevat een reeks programma's, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher en meer. Je kunt deze programma's krijgen in Office of via een Microsoft 365-abonnement, maar de eenmalige aanschaf van Office 2021 is goedkoper dan een jaarabonnement.

Image
Image

De langverwachte release van Windows 11 krijgt veel meer dan een nieuwe Office-update. Gebruikers kunnen een bijgewerkte MS Paint and Photos-app, een nieuw Start-menu, een widget-taakbalk en veranderingen in de algemene gebruikersinterface verwachten wanneer het besturingssysteem op 5 oktober wordt uitgebracht.

Andere nieuwe functies die u kunt verwachten zodra Windows 11 officieel debuteert, zijn de mogelijkheid om het formaat van vensters aan te passen zodat ze de helft van uw scherm in beslag nemen (Snap Layouts genoemd), de optie om Android-apps native op uw Windows-apparaat uit te voeren en de terugkeer van widgets.

Aanbevolen: