Apple bevestigt volgende evenement voor deze maand

Apple bevestigt volgende evenement voor deze maand
Apple bevestigt volgende evenement voor deze maand
Anonim

Er gaan geruchten over het volgende evenement van Apple en we hebben eindelijk een bevestigde datum en tijd.

Het volgende Apple-evenement vindt plaats op 14 september om 13.00 uur. ET en zal de titel "California Streaming" krijgen. Apple stuurde dinsdag uitnodigingen voor het evenement, hoewel de uitnodiging geen aanwijzingen lijkt te geven over wat het heeft gepland.

Image
Image

Geruchten deden de afgelopen weken echter nogal de ronde. Meldt dat de komende iPhone 13 mogelijk een kleinere inkeping en enkele andere verbeteringen bevat, zoals ondersteuning voor satellietdiensten en zelfs een vloeiender scherm dat is ontworpen om op 120 Hz te werken.

Er wordt ook aangenomen dat Apple een nieuwe Apple Watch zou kunnen onthullen, waarvan velen denken dat het de Apple Watch Series 7 zal zijn. Het horloge zal naar verluidt een groter scherm, betere draadloze technologie en verbeterde prestaties van de ingebouwde processor bevatten. Het is ook mogelijk dat we meer zouden kunnen zien van de hoofdtelefoonreeks van Apple, inclusief nieuwe AirPods.

Hoewel er veel geruchten de ronde doen, is het belangrijk om te onthouden dat Apple nog niets officieel heeft aangekondigd, dus deze rapporten kunnen slechts vermoedens zijn.

Voor nu kunnen we alleen maar afwachten wat Apple dinsdag 14 september in petto heeft.

Aanbevolen: