Het platte ontwerp van Apple Watch Series 7 kan het groter doen lijken

Inhoudsopgave:

Het platte ontwerp van Apple Watch Series 7 kan het groter doen lijken
Het platte ontwerp van Apple Watch Series 7 kan het groter doen lijken
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

De volgende Apple Watch heeft platte zijkanten en een groter scherm.

Het horloge zal dunner moeten zijn om te voorkomen dat het er bol uitziet.

Dit zou de eerste grote verandering zijn in het kastontwerp van het horloge.

Image
Image

De volgende Apple Watch heeft platte zijkanten en een groter, platter scherm, maar kan er uiteindelijk dikker uitzien.

Volgens Apple-gerucht, meister Mark Gurman, zal de Apple Watch Series 7 1 mm toevoegen aan de grootte van zowel de kleine als de grote modellen, waardoor ze 41 mm en 45 mm worden. Tegelijkertijd zal het scherm platter zijn, net als de randen van de behuizing, waardoor het meer lijkt op de iPhone 12 en de nieuwste iPad Pro en Air. Afgezien daarvan is er een snellere processor, een paar nieuwe wijzerplaten en enkele geruchten over extra gezondheidssensoren.

"Het gerucht gaat dat een glucometer en nieuwe functies voor het volgen van zwemmen zullen worden toegevoegd om te profiteren van de extra ruimte", vertelde Apple Watch-drager en gadgetschrijver Daniel Carter aan Lifewire via e-mail.

Blobby

Het huidige Apple Watch-ontwerp is in de loop der jaren herzien, maar blijft in wezen hetzelfde als het allereerste model. Het is veel dikker dan een gewoon niet-slim horloge en probeert dit te verbergen met afgeronde randen, op dezelfde manier waarop vroege iPhones en iPads hun rug kromden om de randen slanker te maken.

Als Apple overstapt naar een platter, meer vierkant ontwerp, dan zal het ook dunner moeten zijn, anders zal het er veel dikker uitzien. Het huidige iPad Pro-ontwerp was het dunste apparaat van Apple ooit toen het in 2018 werd gelanceerd, en toch dachten veel mensen die het zagen dat het dikker was dan het vorige model. Die taps toelopende randen gaan een heel eind in de richting van het oog bedriegen.

Dikte is vooral duidelijk bij de Apple Watch omdat het bolvormige lichaam uit je pols steekt en je de omtrek nergens kunt verbergen. Je merkt het misschien pas als je probeert een manchet van een overhemd of trui eroverheen te trekken, maar iedereen die het van een afstand ziet, zal de diepte ervan klokken. Als Apple klaar is om het visuele bedrog op te geven waardoor het dun lijkt, dan moet het zeker een dunner lichaam klaar hebben.

De Apple Watch is misschien op zijn iPhone 4-moment, het model waar Apple koos voor een toen radicaal plat-edged plaatontwerp.

Of moeten we zeggen flat-fronted design? Een van de belangrijkste kenmerken van de Apple Watch zijn de biometrische mogelijkheden. Het weet dat het om je pols zit, het kan de hartslag detecteren, enzovoort. En dat komt door de sensor op zijn gebogen achterkant. Is het mogelijk om voldoende stevig pols-op-glas contact te krijgen met een platte rug? Alleen Apple weet het, maar het uitstekende knobbeltje op de achterkant lijkt waarschijnlijk te blijven hangen.

Welk verschil?

Een slanker, platter horloge met een groter scherm past niet alleen beter onder de kleding. Het kan ook een aantal nieuwe toepassingen mogelijk maken.

Een groter scherm kan er bijvoorbeeld meer op passen. Dat is duidelijk, en dat geldt ook voor de voordelen. Als horloge, met een wijzerplaat met wijzers, maakt het niet echt uit hoe groot het display is, maar als het gaat om meer computergebruik, heeft het horloge alle ruimte nodig die het kan krijgen. Neem iets eenvoudigs, zoals meldingen. Als je er meer dan één hebt, zul je veel moeten scrollen. Idem met inkomende iMessages en WhatsApps: meer ruimte is altijd beter, al is het maar een millimeter.

Image
Image

Je zou ook meer complicaties op het scherm kunnen passen, of ze gewoon groter en gemakkelijker leesbaar maken zonder het scherm te verkrampen.

En die extra ruimte, ervan uitgaande dat deze niet door batterijen wordt ingenomen, zorgt voor extra sensoren. Verschillende geruchten wijzen op een bloedglucosemeter en ook op een lichaamstemperatuursensor.

Maar mijn favoriete mogelijkheid voor een Apple Watch met een groter scherm is dat het een betere camera-afstandsbediening zal zijn. Als je de Camera Remote-app van je Apple Watch nog nooit hebt gebruikt, moet je deze onmiddellijk bekijken. Het horloge heeft natuurlijk geen camera, in ieder geval nog niet. De camera-app is een afstandsbediening voor de camera van je iPhone, en hij is geweldig.

En tot slot, laten we de waarde van de Apple Watch als een fidget-speeltje niet verdisconteren. Als het scherm slaapt, kun je al zo veel met de Digital Crown spelen als je wilt zonder dat het het horloge aantast. Scherpe hoeken kunnen een even onweerstaanbaar doelwit zijn voor inactieve vingers. Ze zitten zeker op de oude iPhone 5 en de nieuwste iPhone 12.

En om eerlijk te zijn, wie houdt er niet van een goed fidgetspeeltje, vooral eentje die altijd om je pols zit?

Aanbevolen: