Een Nest Thermostat uitschakelen

Inhoudsopgave:

Een Nest Thermostat uitschakelen
Een Nest Thermostat uitschakelen
Anonim

Wat te weten

  • Vanaf de thermostaat: Druk op het midden van apparaat > scroll naar Mode > druk op apparaat > scroll naar Uit. Druk nogmaals op het apparaat.
  • Selecteer de thermostaat in de Nest-app, tik vervolgens op het Mode-pictogram en selecteer Off.

Dit artikel bevat instructies voor het uitschakelen van je Nest-thermostaat via het apparaat en de mobiele app op je iPhone of Android-telefoon. De instructies zouden moeten werken met elke Nest-thermostaat en de Nest-app op elk mobiel apparaat.

Hoe zet ik mijn Nest Thermostat handmatig uit?

Als je geen mobiel apparaat met de Nest-app hebt, kun je de thermostaat rechtstreeks vanaf het apparaat uitschakelen. Omdat het niet meteen duidelijk is hoe je dit op het apparaat moet doen, volg je deze stappen:

  1. Druk op het midden van je Nest-thermostaat om het menu te openen.

    Image
    Image
  2. Gebruik in het menu dat verschijnt de ring van de Nest-thermostaat om naar het Mode-pictogram te scrollen en druk vervolgens op het midden van het apparaat om het te selecteren.

    Image
    Image
  3. Wanneer het nieuwe menu verschijnt, gebruik de ring om naar Uit te scrollen en druk vervolgens op het midden van de thermostaat om het te selecteren. Je thermostaat blijft nu uitgeschakeld totdat je hem weer inschakelt.

    Image
    Image

Hoe zet ik de thermostaat uit in de My Nest-app?

Als je niet in de buurt van je Nest-thermostaat bent, maar hem toch wilt uitschakelen, kun je dit doen via de Nest-app, zolang je bent verbonden met een netwerk. Het kan een mobiel netwerk of een draadloos netwerk zijn, en als u niet thuis bent, kan er een korte vertraging optreden wanneer de opdracht het apparaat bereikt.

Je moet je Nest-thermostaat al hebben ingesteld en ermee verbonden zijn via de Nest-app om deze instructies te laten werken.

  1. Open de Nest-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik op de thermostaat die je wilt uitschakelen.
  3. Tik op het Mode icoon.
  4. Tik op Uit in het menu dat verschijnt.

    Image
    Image

Nest-veiligheidstemperatuur

Zelfs als je je Nest-thermostaat uitschakelt, heeft het apparaat een functie genaamd VeiligheidstemperatuurHet is een ingestelde temperatuur die, zelfs als de Nest-thermostaat is uitgeschakeld, ervoor zorgt dat het apparaat om veiligheidsredenen automatisch wordt ingeschakeld en begint met het verwarmen of koelen van je huis. Stel dat u in een koud klimaat leeft en vergeet uw thermostaat aan te zetten voordat u de stad uitgaat. In dat geval wordt Nest automatisch ingeschakeld zodra de temperatuur in je huis onder een bepaald niveau komt om te voorkomen dat je huis te koud wordt. Hetzelfde geldt als je in een warm klimaat leeft, maar de airconditioning wordt ingeschakeld om je huis te koelen.

De Nest-veiligheidstemperaturen zijn standaard ingesteld op 40 graden Fahrenheit voor laag en uit voor hoog. Als je die temperaturen wilt aanpassen, selecteer je in de Nest-app je thermostaat, selecteer je het tandwielpictogram voor instellingen en kies je Veiligheidstemperatuur.

FAQ

    Hoe schakel ik de Eco-modus uit op een Nest Thermostat?

    Je kunt de Eco-modus uitschakelen via de Nest-app. Selecteer je thermostaat en tik vervolgens op Modus. Kies een instelling voor verwarming of koeling om de Eco-modus uit te schakelen.

    Hoe reset ik een Nest-thermostaat?

    Je kunt een Nest-thermostaat resetten via hetzelfde menu dat je gebruikt om hem uit te schakelen. Druk op de voorkant van de thermostaat om het menu te openen. Navigeer naar Settings > Reset Hier kun je Restart selecteren om de Nest opnieuw op te starten. Om terug te keren naar de fabrieksinstellingen, selecteer Alle instellingen

Aanbevolen: