Een Nest Cam resetten

Inhoudsopgave:

Een Nest Cam resetten
Een Nest Cam resetten
Anonim

Wat te weten

  • Open de Nest-app. Tik op het Gear icoon om de instellingen te openen, scroll dan naar Camera's en tik op de camera die je wilt resetten.
  • Selecteer Remove Camera om de camera te resetten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Nest-camera reset.

Een Nest Cam resetten

Deze methode werkt met alle Nest-camera's en Nest-deurbellen. Je hebt toegang nodig tot de Nest-app en het account dat eigenaar is van de camera.

  1. Open de Nest-app.
  2. Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om het menu Instellingen te openen
  3. Scroll door het instellingenmenu totdat u de sectie Camera's vindt.
  4. Tik op de camera die je wilt verwijderen.
  5. Scroll naar de onderkant van het instellingenmenu van de camera en tik vervolgens op Camera verwijderen.

    Image
    Image
  6. Er verschijnt een bevestigingsvraag. Tik op Verwijderen.

    Als je een camera verwijdert, wordt de videogeschiedenis permanent verwijderd.

  7. De camera wordt gereset.

    Als je de camera opnieuw wilt gebruiken, moet je de Nest voor het eerst instellen alsof het een nieuwe camera is.

Een Nest Cam resetten met een reset-gaatje

Je kunt bepaalde Nest-modellen resetten via een reset-gaatje op de camera zelf. Modellen zijn onder meer de Nest Cam (batterij), Nest Cam met Floodlight, Nest Cam IQ Indoor en Nest Cam Outdoor.

Steek een dun voorwerp, zoals een paperclip, gedurende 12 seconden in het resetgaatje van de camera. De camera geeft een indicatie dat de reset is voltooid. Nest Cam IQ-modellen laten het meldingslampje knipperen, terwijl latere modellen een meldingsgeluid hebben.

Een probleem met deze methode is dat de camera niet uit de Nest-app wordt verwijderd. De camera blijft offline in de Nest-app verschijnen totdat je hem verwijdert.

Je kunt de camera alleen uit de Nest-app verwijderen door de bovenstaande stappen te volgen. Daarom raden we je aan de Nest-app te gebruiken in plaats van het reset-gaatje om een Nest-camera te resetten.

Een Nest Cam opnieuw opstarten

Sommige Nest-cameramodellen hebben de optie om de camera opnieuw op te starten. Deze methode kan configuratieproblemen oplossen zonder de camera volledig te resetten.

Je kunt de Nest Cam, Nest Cam IQ en Nest Dropcam opnieuw opstarten door de camera 10 seconden van de stroom af te halen. De camera wordt opnieuw opgestart wanneer deze weer wordt aangesloten.

De Nest Cam Indoor (bedraad), Nest Cam (batterij) en Nest Cam Floodlight kunnen opnieuw worden opgestart via het hierboven beschreven reset-gaatje. Druk er slechts 5 seconden op in plaats van 12 seconden.

Bottom Line

Niet alle Nest-camera's hebben een resetknop. De resetknop en het reset-gaatje bevinden zich in de buurt van de stroomconnector of houder. Je hebt een dun voorwerp nodig om het reset-gaatje te gebruiken, zoals een paperclip.

Wat moet ik doen als mijn Nest-camera niet werkt?

Een reset is vaak de beste methode om problemen met een Nest-camera op te lossen. Het is vergelijkbaar met het opnieuw installeren van Windows op een laptop of een fabrieksreset op een telefoon. Door alle instellingen te wissen en helemaal opnieuw te beginnen, worden configuratieproblemen opgelost en wordt het apparaat met een schone lei gestart.

FAQ

    Hoe reset ik een Nest-thermostaat?

    Als je een Nest-thermostaat wilt resetten, druk je op de thermostaat om het menu te openen. Draai vervolgens aan de ring en selecteer Settings > Reset. Om het apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, selecteert u Alle instellingen > Reset. Druk op de thermostaat om te bevestigen.

    Hoe reset ik een Nest-thermostaat zonder wachtwoord?

    Als je de pincode van je Nest-thermostaat niet weet en het apparaat moet resetten, start je de Nest-app en selecteer je de thermostaat. Selecteer Instellingen > Ontgrendelen. Open de Nest-app en selecteer Instellingen, kies je camera en tik op Verwijder Camera.

    Hoe reset ik een Nest-deurbel?

    Als je een Nest-deurbel wilt resetten, zoek je het gaatje voor reset-pin aan de achterkant van de deurbel onder de USB-poort. Houd ongeveer vijf seconden ingedrukt. Als je het witte statuslampje ziet, is het klaar voor gebruik.

Aanbevolen: