De Eco-modus op je Nest Thermostat uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Eco-modus op je Nest Thermostat uitschakelen
De Eco-modus op je Nest Thermostat uitschakelen
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik de aanraakbalk op de Nest om toegang te krijgen tot het menu.
  • In het menu kunt u kiezen tussen Verwarmen, Koelen, Eco en Uit.
  • Selecteer een modus die geen Eco is om de Eco-modus uit te schakelen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de Eco-modus handmatig uitschakelt op een Google Nest-thermostaat.

De Eco-modus op Nest uitschakelen

Zodra je Nest is ingesteld en actief is en in de Eco-modus staat, kun je hem eenvoudig handmatig uitschakelen op de Nest-thermostaat zelf. Eco is slechts een van de modi waarop Nest kan worden ingesteld, net zoals de verwarmings- of koelingsmodi die je altijd met Nest gebruikt.

De Eco-modus kan een goede manier zijn om energie te besparen of een goede rustinstelling om je huis aan te laten terwijl je weg bent, maar je zult hem niet altijd aan willen hebben, dus weten hoe je hem uit moet zetten is belangrijk.

  1. Tik op de aanraakbalk op je Nest om het menu. te openen

    Image
    Image

    Om de Eco-modus uit te schakelen, moet u zich al in de Eco-modus bevinden.

  2. Selecteer het moduspictogram en selecteer vervolgens een andere modus in plaats van Eco-modus, zoals Verwarmen, Koelen , of Uit. Uw beschikbare modi zijn afhankelijk van uw apparatuur.

    Image
    Image
  3. Als je Verwarming of Koeling kiest, moet je ook een temperatuur selecteren om op Nest te verwarmen of af te koelen.

Nest Eco-modus Tips en trucs

Eco-modus is gebouwd om u energie te besparen zonder verwarming of koeling volledig uit te schakelen, dus het is het meest effectief als u er niet bent. Dit is dus ook de reden waarom als je je Nest op Afwezig zet, op Nest of in de app, je automatisch overschakelt naar de Eco-modus. Nest kan ook automatisch detecteren wanneer er niemand thuis is en zelf overschakelen naar de Eco-modus.

Deze systemen zijn echter niet altijd onfeilbaar, dus het is goed om te weten hoe u de Eco-modus handmatig kunt uitschakelen. Maar daarnaast is het handig om te weten hoe de Eco-modus werkt: wanneer een Nest detecteert dat de temperatuur in je huis hoger is dan de koelinstelling, begint hij te koelen totdat hij de gewenste temperatuur heeft bereikt. Het schakelt zichzelf dan uit. Verwarming werkt op dezelfde manier.

FAQ

    Wat is de Eco-modus op een Nest ?

    Op een Nest-thermometer is de Eco-modus een vooraf ingesteld temperatuurbereik dat is ontworpen om je huis te helpen energie te besparen. De thermostaat kan automatisch overschakelen naar Eco-temperaturen wanneer hij merkt dat er niemand thuis is. Als je Eco op je thermostaat ziet, weet je dat Eco-temperaturen actief zijn.

    Hoe zet ik een Nest-thermostaat uit?

    Als je een Nest-thermostaat wilt uitschakelen, druk je op de aanraakbalk om het menu te openen en selecteer je het moduspictogram. Wanneer het nieuwe menu verschijnt, bladert u naar en selecteert u Uit. Je kunt ook de Nest-app gebruiken: Tik op het thermostaat > mode-pictogram > off.

    Hoe reset ik een Nest-thermostaat?

    Als je een Nest-thermostaat wilt resetten, druk je op de aanraakbalk om het menu te openen en selecteer je Instellingen Draai aan de ring om door de instellingen te bladeren totdat je ziet Reset; druk eenmaal op om het te selecteren. Kies Herstart je Nest-thermostaat om hem uit en weer in te schakelen. Kies Je Nest-thermostaat terugzetten op de fabrieksinstellingen om het apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Aanbevolen: