Hoe Google Nest Hub te resetten

Inhoudsopgave:

Hoe Google Nest Hub te resetten
Hoe Google Nest Hub te resetten
Anonim

Wat te weten

  • Fabrieksherstel: Houd de knoppen volume-up en volume-down tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt.
  • Opnieuw opstarten: haal de stekker van je Nest Hub uit het stopcontact, laat hem 60 seconden los en sluit hem vervolgens weer aan.
  • Als je je Nest Hub wilt verbinden met een nieuw wifi-netwerk, moet je deze eerst resetten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Google Nest Hub reset. Een fabrieksreset kan veel problemen oplossen, bijvoorbeeld wanneer je Nest Hub geen verbinding maakt met wifi. De onderstaande instructies zijn van toepassing op alle Nest Hub-modellen, inclusief de Google Nest Hub Max.

Hoe reset ik mijn Google Nest Hub?

Als je een Google Nest Hub wilt resetten, houd je de knoppen volume-up en volume-down ongeveer 10 tegelijk ingedrukt seconden. U ziet een waarschuwing dat het apparaat wordt gereset. Blijf gewoon op beide knoppen drukken totdat het apparaat opnieuw opstart, daarna moet je het installatieproces in de Google Home-app doorlopen.

Google Nest Hub opnieuw instellen versus opnieuw opstarten

Ten eerste is het essentieel om het verschil te begrijpen tussen opnieuw opstarten en opnieuw instellen. Door je Google Nest Hub te resetten, wordt deze teruggezet naar de fabrieksinstellingen, dus je moet hem opnieuw instellen. Door opnieuw op te starten, wordt het apparaat eenvoudig uit en weer ingeschakeld zonder de instellingen te beïnvloeden. Als je problemen hebt met je Google Nest Hub, probeer dan eerst opnieuw op te starten en sla als laatste redmiddel een fabrieksreset op.

Als je van plan bent je Google Nest Hub te verkopen of weg te geven, moet je eerst het apparaat resetten, zodat de koper het als zijn eigen apparaat kan instellen.

Een Google Nest Hub opnieuw opstarten

Een manier om je Nest Hub opnieuw op te starten, is door de voeding los te koppelen, de stekker 60 seconden uit het stopcontact te laten en vervolgens weer aan te sluiten. Je kunt ook de Google Home-app gebruiken:

  1. Tik op het startscherm van de Google Home-app op je Nest Hub.
  2. Tik op het tandwiel Instellingen.
  3. Tik op More (de drie verticale stippen) in de rechterbovenhoek en kies vervolgens Reboot in het pop-upmenu.

    Image
    Image

Je kunt je Nest Hub niet opnieuw opstarten of resetten met spraakopdrachten.

Waarom werkt mijn Google Nest Hub niet?

Als je je Google Nest Hub eerder op een ander wifi-netwerk hebt ingesteld, moet je het apparaat resetten voordat je verbinding kunt maken met een nieuw. Als je problemen ondervindt bij het instellen van je Nest Hub met de Google Home-app, probeer dan een van de volgende dingen:

  • Sluit de Google Home-app en open deze opnieuw.
  • Plaats je mobiele apparaat dichter bij de Nest Hub.
  • Schakel Bluetooth in op uw mobiele apparaat.
  • Schakel de wifi van je mobiele apparaat in en uit.
  • Herstart of reset de Nest Hub.

Je Nest Hub moet zijn verbonden met hetzelfde netwerk als het mobiele apparaat waarmee je hem instelt.

FAQ

    Wat kun je doen met een Google Nest Hub?

    Een Google Nest Hub kan veel aspecten van een smart home bedienen. Hiermee kun je naar podcasts of muziek luisteren, een tv aan- en uitzetten, vragen stellen aan de Google Assistent en nog veel meer. Bekijk de volledige lijst met Nest Hub-functies van Google.

    Hoe verander je met welk wifi-netwerk je Google Nest Hub verbinding maakt?

    De Google Nest Hub kan maar één wifi-netwerk tegelijk onthouden. Dus als je al bent verbonden met een netwerk en wilt overschakelen naar een ander netwerk, open je de Google Home-app en tik je op je apparaat. Tik vervolgens op Instellingen > Apparaatinformatie Tik naast Wi-Fi op Vergeten

Aanbevolen: