Hoe meerdere pinnen op Google Maps te laten vallen

Inhoudsopgave:

Hoe meerdere pinnen op Google Maps te laten vallen
Hoe meerdere pinnen op Google Maps te laten vallen
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik uw plaatsen in Google Maps om een aangepaste kaart te maken en meerdere spelden neer te zetten.
  • Maak een rijroute-laag door een bestemming te kiezen en het routebeschrijvingspictogram te selecteren.
  • Ontvang een routebeschrijving naar uw meerdere pinnen door een stapsgewijze routebeschrijving te openen of elke locatie in Google Maps te bekijken.

In dit artikel leert u hoe u met uw computer meerdere pinnen op Google Maps kunt plaatsen, zodat u een reisroute met meerdere bestemmingen kunt maken.

Hoe meerdere pins op Google Maps werken

Wanneer u een locatie typt in Google Maps en Routebeschrijving selecteert, geeft Google maps twee pinnen weer. De eerste is uw startlocatie en de tweede is uw bestemming.

Als u meerdere spelden op Google Maps wilt plaatsen, moet u uw eigen kaart aanpassen met de optie Kaart maken. Dit opent een aangepaste kaart waar u zoveel speldpictogrammen kunt neerzetten als u wilt. U kunt een reisschema maken voor uw volgende reis, zodat u nooit de locaties vergeet die u wilde bezoeken.

Hoe meerdere pinnen op Google Maps te laten vallen

Om te beginnen met het plaatsen van spelden, moet je inloggen op je Google-account op Google Maps en beginnen met het maken van je eigen aangepaste kaart.

  1. Als u uw aangepaste kaart wilt maken waar u meerdere spelden kunt neerzetten, selecteert u Uw plaatsen in het linkernavigatiemenu.

    Image
    Image
  2. Selecteer in het venster Uw plaatsen de koppeling Kaarten bovenaan om over te schakelen naar uw aangepaste kaartlijst. Scroll naar de onderkant van de lijst en selecteer Maak kaart om een nieuwe aangepaste kaart te maken.

    Image
    Image
  3. Selecteer de titel van uw aangepaste kaart. Typ in het venster Kaart bewerken de naam van uw kaart in het veld Kaarttitel. Selecteer de Save knop om te voltooien.

    Image
    Image
  4. De gemakkelijkste manier om een speld te plaatsen is door het zoekveld te gebruiken. Terwijl u begint te typen, kunt u de juiste locatie kiezen in de vervolgkeuzelijst.

    Image
    Image
  5. Zodra je een locatie hebt geselecteerd, wordt je eerste speld op je nieuwe aangepaste kaart geplaatst. Het gebied voor de kaart zoomt ook in op uw eerste locatie.

    Image
    Image
  6. Als u de speld selecteert en op Toevoegen aan kaart drukt, ziet u verschillende opmaakopties. Dit omvat het wijzigen van het pictogram of de pictogramkleur. U kunt ook het camerapictogram selecteren om een foto of video van de locatie toe te voegen.

    Image
    Image
  7. Een andere methode om een speld op uw kaart te plaatsen, is door het locatiepictogram onder het zoekveld te selecteren. Hierdoor verandert uw cursor in een dradenkruis. Selecteer een locatie op de kaart en een nieuwe speld zal daar verschijnen.

    Image
    Image
  8. In het pop-upvenster kunt u deze locatie een titel geven. Selecteer Save om je nieuwe pin op de kaart op te slaan.

    Image
    Image
  9. Een derde methode om nieuwe pinnen te plaatsen, is door een bestaande locatie op de kaart te selecteren. Dit opent een venster met de locatiegegevens. Selecteer Toevoegen aan kaart om dit vast te zetten als een andere locatie in uw reisschema.

    Image
    Image
  10. U kunt uw reisroutelijst opnieuw ordenen door een van de locaties in uw lijst te selecteren. Selecteer de locatie met uw muis en sleep deze omhoog of omlaag in de lijst om deze te verplaatsen.

    Image
    Image
  11. Als je klaar bent, heb je een volledige routebeschrijving van alle locaties die je van plan bent te bezoeken. Deze aangepaste kaart is handig voor als u op reis bent, omdat u de kaart overal kunt bekijken (zelfs in de mobiele app van Google Maps).

Uw kaart omzetten in een autoroute

Navigeren naar individuele locaties die je hebt vastgezet is handig, maar wat als je een echte rijroute wilt uitzetten? U kunt dit ook in uw aangepaste kaart doen.

  1. Begin met het maken van uw rijroute door de eerste van uw bestemmingen te selecteren. Zodra het is geselecteerd, selecteert u het routebeschrijvingspictogram onder het zoekveld.

    Image
    Image
  2. Je ziet een nieuwe laag verschijnen in het linkerdeelvenster met Rijden geïdentificeerd onder de naam van de laag. De locatie die je hebt geselecteerd, wordt als eerste weergegeven in je rijroute.

    Image
    Image
  3. Typ in het routelocatieveld de naam van de volgende bestemming. U ziet de locatie vermeld onder de naam van uw locatielaag. Kies de locatie en deze zal verschijnen als de volgende stop in je rijroute.

    Image
    Image
  4. Zodra je alle tussenstops hebt toegevoegd, zie je je route op de kaart aangegeven met een blauwe lijn.

    Image
    Image
  5. Er zijn twee manieren waarop u uw rijroute kunt gebruiken tijdens het reizen. Selecteer de drie stippen rechts van de naam van de laag en kies Stap-voor-stap routebeschrijving U kunt deze tekstaanwijzingen gebruiken om te rijden. Of, als u liever Google Maps gebruikt, selecteert u de volgende locatie waar u naartoe wilt rijden en kiest u Bekijken in Google Maps Hierdoor wordt de normale Google Maps-navigatiemodus ingeschakeld om u naar die locatie te leiden.

FAQ

    Hoe plaats ik meerdere pinnen in de Google Maps-app?

    Hoewel je niet meerdere pinnen kunt laten vallen, kun je pinnen op Google Maps voor je smartphone een voor een neerzetten door een adres in de zoekbalk in te voeren of door op het scherm te tikken en vast te houden om handmatig een speld neer te zetten. Om kaarten te bekijken die u in een webbrowser in de mobiele app heeft gemaakt, opent u Google Maps op uw telefoon en tikt u op Saved > Maps

    Wat is het maximale aantal pinnen dat u op Google Maps kunt neerzetten?

    Wanneer u Google Maps gebruikt om een aangepaste kaart te maken, kunt u in totaal 10 lagen per kaart en 2.000 spelden of plaatsen per laag hebben.

Aanbevolen: