WhatsApp lanceert openbare bèta voor nieuwe desktop-app

WhatsApp lanceert openbare bèta voor nieuwe desktop-app
WhatsApp lanceert openbare bèta voor nieuwe desktop-app
Anonim

WhatsApp heeft zijn eigen openbare bètaprogramma geopend voor de WhatsApp desktop-app, waarmee Mac- en Windows-gebruikers kunnen helpen bij het testen van nieuwe functies.

WhatsApp is beschikbaar voor computers in zowel web- als app-formulieren, maar dit is de eerste keer dat de desktopversie een openbare bèta heeft gezien. Dus als je altijd al nieuwe WhatsApp-functies hebt willen uitproberen voor alle anderen of je hebt willen helpen bij het opsporen van softwarefouten, dan is dit je kans!

Image
Image

Eenmaal geïnstalleerd, zal de WhatsApp desktop-bèta zichzelf automatisch up-to-date houden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het controleren op de nieuwste bètaversie. Volgens WABetaInfo biedt de nieuwe bètaversie al enkele nieuwe functies voor spraakberichten op de desktop die u kunt uitproberen. U kunt de golfvormen van uw bericht zien en u kunt naar uw bericht luisteren voor u het verzendt. U kunt dus een voorbeeld van uw bericht bekijken en vervolgens beslissen of u het liever wilt verwijderen of opnieuw wilt opnemen.

Image
Image

WABetaInfo waarschuwt dat, aangezien dit een bètaversie is, je waarschijnlijk een aantal bugs zult tegenkomen tijdens het gebruik van de app. Als je iets tegenkomt, is het raadzaam om contact op te nemen met WhatsApp om het probleem te melden, zodat het kan uitzoeken wat er aan de hand is. Om een rapport te verzenden, ga naar Instellingen > Neem contact met ons op in de WhatsApp desktop-app en voeg bij voorkeur een screenshot toe die het probleem illustreert dat je hebt.

Als je lid wilt worden van het WhatsApp desktop-bètaprogramma, hoef je alleen maar de Windows- of Mac-bètaclient te downloaden. Zolang u de nieuwste bètaversie (2.2133.1) gebruikt, maakt u officieel deel uit van de test.

Aanbevolen: