JLab lanceert nieuwe hoogwaardige draadloze oordopjes voor $ 20

JLab lanceert nieuwe hoogwaardige draadloze oordopjes voor $ 20
JLab lanceert nieuwe hoogwaardige draadloze oordopjes voor $ 20
Anonim

Persoonlijk audiobedrijf JLab heeft zijn nieuwe GO Air POP draadloze oordopjes gelanceerd die 32 uur totale speeltijd beloven voor $ 20.

De GO Air POP heeft een output van 92db met een batterijduur van meer dan acht uur per oordopje en een totale lading van 32 uur in combinatie met de oplaadcase. De veelzijdige oordopjes zijn voorzien van Bluetooth en hebben een bereik van ongeveer 10 meter van het apparaat.

Image
Image

De oplaadcassette wordt geleverd met een USB-kabelconnector aan de onderkant. In de case hebben de oordopjes 2,2 uur nodig om op te laden en de case zelf heeft ongeveer twee uur nodig om op te laden.

JLab beweert dat de GO Air POP de kleinste oordopjes in hun hele assortiment zijn en "40% lichter zijn met de compacte behuizing." Extra tipformaten worden geleverd met oordopjes, zodat gebruikers een goede pasvorm kunnen krijgen voor de perfecte afdichting. Deze oordopjes hebben echter geen actieve ruisonderdrukking.

Andere functies zijn onder meer EQ3-geluid en aanraakbedieningen. Met de aanraakbediening kunnen gebruikers het volume regelen, muziek afspelen en pauzeren en de slimme assistent van het apparaat activeren.

Gebruikers kunnen ook hun geluidsvoorkeur kiezen door op de bedieningselementen te tikken. De beschikbare geluidsprofielen omvatten de modi JLab Signature, Balanced en Bass Boost.

Image
Image

De GO Air POP bevat IPX 4-waterbestendigheidstechnologie, waardoor de oordopjes waterspatten kunnen overleven, maar niet volledig worden ondergedompeld. De oordopjes kunnen tijdens het hardlopen worden gebruikt zonder bang te hoeven zijn om door zweet verpest te worden.

De GO Air POP is beschikbaar voor pre-order op de JLab-website en wordt eind augustus verzonden. De oordopjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, van standaard zwart tot lila, rozerood, leisteen en groenblauw.

Aanbevolen: