Samsung besluit advertenties van zijn standaardapps te verwijderen

Samsung besluit advertenties van zijn standaardapps te verwijderen
Samsung besluit advertenties van zijn standaardapps te verwijderen
Anonim

Samsung heeft besloten te stoppen met het weergeven van advertenties in zijn eigen apps en widgets, die ergens later dit jaar van kracht worden.

Samsung's opname van advertenties in zijn standaardapps zoals Samsung Weather en Samsung Pay was een irritatie voor velen die net honderden dollars aan een nieuwe telefoon hadden uitgegeven. Het lijkt erop dat Samsung dit ter harte heeft genomen. In een recent gemeentehuis van het bedrijf, zoals gerapporteerd door Yonhap News, verklaarde mobiel hoofd Roh Tae-moon dat hij wil dat advertenties uit native apps verdwijnen.

Image
Image

Samsung heeft niet specifiek gezegd dat het advertenties voor elke standaard-app gaat verwijderen, hoewel dat wel de implicatie lijkt te zijn. In een verklaring aan The Verge noemde het bedrijf een aantal specifieke voorbeelden, zoals Samsung Pay en Samsung Weather.

Image
Image

Het nieuws heeft veel Samsung-gebruikers zowel extatisch als geïrriteerd, omdat ze blij zijn om advertenties te zien op weg naar buiten, maar geïrriteerd door hun verbijsterende opname in de eerste plaats. Twitter-gebruiker @_arj123 vatte dit samen toen hij zei: "Wat een revolutionaire functie! Geen advertenties! Maar serieus, goed dat ze zich eindelijk realiseerden dat advertenties geen plaats hebben op smartphones … vooral vlaggenschepen. Ik weet niet wie ze daar heeft geplaatst."

Samsung heeft geen specifieke datum gegeven waarop deze advertenties zullen verdwijnen, simpelweg door te zeggen dat er later dit jaar een update zal worden uitgerold. Yonhap zegt dat wanneer de wijziging doorkomt, dit zal zijn via een One UI-software-update.

Aanbevolen: