Waarom ik uitkijk naar de nieuwe Nest-camera's

Inhoudsopgave:

Waarom ik uitkijk naar de nieuwe Nest-camera's
Waarom ik uitkijk naar de nieuwe Nest-camera's
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Google heeft een upgrade aangekondigd van zijn assortiment Nest-beveiligingscamera's die een beter uiterlijk en lagere prijzen bieden.
  • De nieuwe camera's hebben gedempte kleuropties en zachte randen waardoor ze beter passen in de inrichting van mijn appartement.
  • De nieuwste modellen kunnen mensen, dieren, pakketten en voertuigen beter detecteren.
Image
Image

Beveiligingscamera's zijn niet altijd de meest opwindende gadgets, maar de nieuwe Nest-beveiligingscamera's van Google zorgen ervoor dat ik mijn creditcard in de gaten houd.

De nieuwe Nest-modellen bevatten een camera voor alleen binnen, een camera voor binnen en buiten, een schijnwerper en de videodeurbel, en zullen de huidige generatie Nest IQ-camera's en Nest Hello-deurbellen vervangen. De geüpgradede Nesten hebben meer functies en kosten minder dan de vorige modellen.

Hoewel geld besparen leuk is, kijk ik ook uit naar de nieuwe ontwerpen van de NEST-reeks. De nieuwe camera's hebben gedempte kleuropties en zachte randen waardoor ze beter passen in de inrichting van mijn appartement.

"De nieuwe camera's hebben processors waarmee algoritmen het dubbele aantal pixels en framesnelheden van eerdere Nest Cams kunnen verwerken."

Veren je nest

De nieuwe Nest-camera's krijgen verbeterde smarts en zien er beter uit. Google beweert dat de nieuwste modellen mensen, dieren, pakketten en voertuigen kunnen detecteren en voor elk specifieke waarschuwingen kunnen geven zonder dat er cloudverwerking nodig is.

Je hoeft voor deze mogelijkheid ook geen abonnementskosten te betalen, in tegenstelling tot de functie Vertrouwde gezichten van Google, die gezichtsherkenning gebruikt om vreemden te scannen. Hopelijk betekent de nieuwe detectiemogelijkheid dat je camera niet constant meldingen van terugkerende bezoekers stuurt.

De nieuwe camera's hebben processors waarmee algoritmen het dubbele aantal pixels en framesnelheden van eerdere Nest Cams kunnen verwerken. Google zegt dat dit verbeterde systeem een betrouwbaardere detectie mogelijk maakt.

De nieuwe Nest Cam van $ 179,99 kan binnen of buiten worden gebruikt. De camera bevat een interne batterij die volgens Google tot drie maanden meegaat tussen oplaadbeurten. Dit model kan ook worden bedraad voor stroom, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de levensduur van de batterij. U kunt ook een optioneel zonnepaneel aanschaffen.

Beter uitziende camera's

Veel beveiligingscamera's voor buiten zijn zo lelijk dat ze je huis op een gevangenistuin kunnen laten lijken. Ik zeg niet dat Google dit probleem heeft opgelost, maar de Nest Cam is zeker een mooiere optie dan de meeste met een afgerond ontwerp. Het ziet er in ieder geval uit alsof het thuishoort in een stijlvolle gevangenis. Het heeft ook een magnetische montagebasis die bestand is tegen harde wind.

Image
Image

Je maakt geen Hollywood-films met de Nest Cam, maar hij heeft behoorlijk goede specificaties. De camera neemt 16:9 1080p-video op met maximaal 30 fps via een gezichtsveld van 130 graden. Het kan tot 6x zoomen door de Google Home-app te gebruiken bij het bekijken van de feed of een opgenomen clip.

In het geval dat je er echt van houdt om naar de aardeekhoorns te staren die op je gazon spelen, Google heeft je gedekt. Als je meer dan drie uur aan clips wilt bekijken die de camera heeft opgenomen, kun je upgraden naar een abonnement op Nest Aware of Aware Plus dat tot 10 dagen 24/7 opname en 60 dagen gebeurtenisgeschiedenis biedt.

Als je wat licht op het buitenleven wilt werpen, kun je de Nest Cam met Floodlight van $ 279,99 kiezen. Het heeft een schijnwerper van 2400 lumen, maar vereist permanente stroom, dus je moet kabels leggen.

De enige handige truc van de Cam met Floodlight is dat hij software gebruikt om te activeren wanneer hij een persoon of voertuig detecteert. Op deze manier zwaai je hopelijk niet met onstuimige eekhoorns.

Persoonlijk ben ik het meest geïnteresseerd in het in de gaten houden van mijn huisdieren, dus de nieuwe Nest Cam Indoor van $ 99,99 is mijn beste optie. Hij is kleiner dan de standaard Nest Cam en wordt geleverd in wit, roze, beige of groen, passend bij je interieur.

Ik gebruik de Google Home-app en het is een geweldige manier om al je slimme apparaten geïntegreerd te houden.

Als slimme deurbellen jouw ding zijn, ben je misschien enthousiast om te horen dat de nieuwe Nest-deurbel van $ 179,99 de eerste videodeurbel op batterijen van Google is. Net als de Nest-cam is hij verkrijgbaar in de kleuren wit, beige, groen of grijs, zodat hij niet te veel met je interieur zal knoeien. Google beweert dat de deurbel een batterijduur heeft van ongeveer twee en een halve maand.

De nieuwe Nest-camera's zijn misschien niet revolutionair, maar ze bieden meer slimme en hippe looks dan hun voorgangers. Ik gebruik de Google Home-app en het is een geweldige manier om al je slimme apparaten geïntegreerd te houden. Ik kan niet wachten om de nieuwe Nest-camera's uit te proberen om mijn eigendom in de gaten te houden.

Aanbevolen: