Hoe de Bluetooth-naam op de iPhone te wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe de Bluetooth-naam op de iPhone te wijzigen
Hoe de Bluetooth-naam op de iPhone te wijzigen
Anonim

Wat u moet weten:

  • Select Instellingen > Algemeen > Over > Naamom de iPhone een aangepaste naam te geven.
  • Wijzig de naam van Bluetooth-accessoires: Instellingen > Bluetooth > Kies verbonden Bluetooth-accessoire > Naam.
  • Het wijzigen van de standaardnaam maakt het gemakkelijker om te identificeren bij het verbinden met andere Bluetooth-apparaten.

Dit artikel legt uit hoe u uw Bluetooth-naam op een iPhone kunt wijzigen en de naam kunt wijzigen voor Bluetooth-verbonden apparaten.

Hoe verander ik mijn vindbare naam op mijn iPhone?

Op iOS is de apparaatnaam ook de Bluetooth-naam, wat verwarrend is wanneer meerdere iPhones in hetzelfde bereik `vergelijkbare namen hebben. Wijzig de apparaatnaam om de Bluetooth-naam te wijzigen met deze eenvoudige stappen.

  1. Open Instellingen.
  2. Ga naar Algemeen > Over.
  3. Selecteer Naam. Dit is de standaardnaam die andere apparaten gebruiken om de iPhone te identificeren voor een Bluetooth-verbinding.

    Image
    Image
  4. Voer op het scherm Name een nieuwe naam in om de standaardnaam te vervangen. Tik op Gereed op het iPhone-toetsenbord.
  5. Ga terug naar Instellingen > Bluetooth. De iPhone is nu vindbaar met de nieuwe naam.

    Image
    Image

Hoe wijzig ik mijn Bluetooth-naam voor een accessoire op mijn iPhone?

Bluetooth-accessoires die een iPhone verbindt om standaard apparaatnamen te hebben. U kunt deze apparaten ook aangepaste namen geven om ze te onderscheiden. Door bijvoorbeeld de naam van AirPods te wijzigen, zijn ze gemakkelijker te beheren als je meerdere paren hebt liggen.

Schakel Bluetooth in en maak verbinding met het accessoire voordat u de onderstaande stappen volgt.

  1. Selecteer Instellingen.
  2. Selecteer Bluetooth. Het Bluetooth-accessoire moet zijn ingeschakeld en draadloos zijn verbonden met uw apparaat.
  3. Tik op het kleine omcirkelde "i" (informatie) symbool naast het accessoire.

    Image
    Image
  4. Selecteer Name en voer een nieuwe naam in op het volgende scherm. Tik op Gereed om de naam op te slaan.

    Image
    Image

    Opmerking:

    Je kunt de naam van een Bluetooth-apparaat niet wijzigen als het veld Naam niet in de instellingen staat. Er zit niets anders op dan bij de door de fabrikant gekozen standaardnamen voor deze accessoires te blijven.

Waarom de standaardnaam wijzigen?

Het wijzigen van de standaardnaam van een iPhone maakt het gemakkelijker om te identificeren om verbinding te maken met Bluetooth-apparaten. Met de iPhone kun je ook een unieke naam geven aan een Bluetooth-accessoire om het herkenbaarder te maken tussen een zee van apparaten thuis of op het werk. Een unieke naam voegt ook een vleugje personalisatie toe aan elk Bluetooth-accessoire dat je bezit.

FAQ

    Waarom kan mijn iPhone geen verbinding maken met mijn Bluetooth-apparaat?

    Als de Bluetooth van je iPhone niet werkt, zorg er dan voor dat het apparaat waarmee je verbinding probeert te maken, niet is verbonden met iets anders. Start uw telefoon en het Bluetooth-apparaat opnieuw op en plaats ze vervolgens dichter bij elkaar. Als je problemen hebt met een apparaat waarmee je eerder verbinding hebt gemaakt, probeer dan het Bluetooth-compatibele apparaat op je iPhone te vergeten en ontdek het opnieuw.

    Hoe verbind ik een iPhone met een Bluetooth-luidspreker?

    Om je iPhone te verbinden met een Bluetooth-luidspreker, druk je eerst op de koppelings- of aan/uit-knop op je Bluetooth-luidspreker. Ga vervolgens op uw iPhone naar Instellingen > Bluetooth en selecteer uw Bluetooth-luidspreker.

    Hoe gebruik ik Bluetooth om bestanden over te zetten op mijn iPhone?

    Om bestanden via Bluetooth over te zetten, opent u de Files app op uw iPhone > zoek het bestand > Share > AirDrop. Volg de instructies op het scherm om de overdracht te voltooien.

Aanbevolen: