Hoe u de standaardbeltoon op uw iPhone kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u de standaardbeltoon op uw iPhone kunt wijzigen
Hoe u de standaardbeltoon op uw iPhone kunt wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Geluiden & Haptiek > Ringtone. Zoek de beltoon die je wilt gebruiken en tik erop.
  • U kunt een app van derden gebruiken om een aangepaste beltoon te maken en deze vervolgens als uw standaard instellen met behulp van de bovenstaande methode.
  • Wijzig de trillingen van je telefoon door naar Instellingen > Geluiden en haptiek > Ringtone > te gaan Trilling. Kies een vooraf ingestelde of aangepaste trilling.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de standaardbeltoon op een iPhone kunt wijzigen. Het is een van de gemakkelijkste manieren om je iPhone aan te passen. Het artikel met instructies is van toepassing op iOS 12 en hoger, maar de stappen en functionaliteit zijn vergelijkbaar voor oudere versies van iOS.

De standaard iPhone-beltoon wijzigen

Volg deze stappen om de standaardbeltoon van je iPhone te wijzigen:

  1. Tik op de Instellingen app > Geluiden en haptiek (tik op sommige oudere apparaten op Geluiden).
  2. Tik in het gedeelte Geluiden en trillingspatronen op Ringtone.
  3. Tik op het Ringtone-scherm op een beltoon. Elke beltoon waarop u tikt, wordt afgespeeld, zodat u kunt horen hoe deze klinkt.
  4. De iPhone wordt geleverd met tientallen vooraf geladen beltonen. Als u nieuwe beltonen wilt kopen, tikt u op Tone Store (bij sommige oudere modellen tikt u op Store in de rechterbovenhoek en tikt u vervolgens opTonen ).

    Als je nog nooit beltonen hebt gedownload en geïnstalleerd, leer dan hoe je beltonen kunt kopen op de iPhone.

    Image
    Image
  5. Waarschuwingstonen worden normaal gesproken gebruikt voor alarmen en andere meldingen, maar kunnen ook als beltonen worden gebruikt.

  6. Als je de beltoon vindt die je als standaard wilt gebruiken, tik je erop zodat het vinkje ernaast verschijnt.
  7. Om terug te gaan naar het vorige scherm, tikt u op Geluiden en haptiek in de linkerbovenhoek of gebruikt u de iPhone-startknop om naar het startscherm te gaan. Je beltoonkeuze wordt automatisch opgeslagen.

Telkens wanneer u wordt gebeld, wordt de geselecteerde beltoon afgespeeld, tenzij u individuele beltonen aan bellers hebt toegewezen. Als je een specifieke beltoon voor een persoon hebt ingesteld, wordt die beltoon in plaats daarvan afgespeeld. Onthoud dat je naar dat geluid moet luisteren en niet naar een rinkelende telefoon, zodat je geen oproepen mist.

Standaard wordt dezelfde beltoon afgespeeld, ongeacht wie u belt, maar u kunt ook leren hoe u unieke beltonen instelt voor elk contact op uw iPhone.

Bottom Line

Wilt u een favoriet nummer als beltoon gebruiken in plaats van een van de ingebouwde geluiden van de iPhone? Jij kan! Je hebt alleen een klein beetje software nodig om je eigen beltoon te maken. Zoek het nummer dat je wilt gebruiken en download een app om de beltoon te maken. Nadat u de app hebt geïnstalleerd, maakt u de beltoon en voegt u deze toe aan uw iPhone.

Trillingen op iPhone veranderen

Je kunt ook het trillingspatroon wijzigen dat de iPhone gebruikt wanneer je wordt gebeld. Deze variatie kan handig zijn wanneer u de beltoon van de iPhone uitschakelt, maar toch wilt weten dat u wordt gebeld. Het is ook handig voor mensen met gehoorproblemen. Trillingen worden gecreëerd door de ondersteuning van de iPhone voor haptiek.

Om het standaard trillingspatroon te wijzigen:

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Geluiden en haptiek (of Geluiden).
  3. Verplaats de Trillen op Ring of Trillen op Stil (of beide) naar aan/groen.
  4. Tik in het gedeelte Geluiden en trillingspatronen op Ringtone.
  5. Tik op Trilling.
  6. Tik op de vooraf geladen opties om ze te testen of tik op Create New Vibration om er zelf een te maken.

    Image
    Image
  7. Als je een trilpatroon wilt selecteren, tik je erop zodat er een vinkje naast verschijnt. Uw keuze wordt automatisch opgeslagen.

Net als beltonen kunnen verschillende trillingspatronen worden ingesteld voor individuele contacten. Volg dezelfde stappen als het instellen van beltonen en zoek naar de optie Trillen.

Problemen met beltonen kunnen ertoe leiden dat een iPhone niet overgaat wanneer er oproepen binnenkomen, maar er zijn een aantal andere problemen die dat probleem ook kunnen veroorzaken. Leer hoe u het probleem met de iPhone oplost die niet overgaat.

FAQ

    Welk type bestanden kan worden gebruikt voor iPhone-beltonen?

    Het geprefereerde audioformaat voor iPhones is AAC. Meestal gebruiken AAC-bestanden de bestandsextensie. M4A.

    Hoe zet ik beltonen over van mijn Android naar mijn iPhone?

    Breng eerst je Android-beltonen over naar het juiste formaat en upload ze naar je computer. Sluit je iPhone aan, ga naar iTunes en verplaats de beltonen naar de Tones sectie.

    Hoe stel ik een nummer in als iPhone-alarm?

    Om een nummer als iPhone-alarm in te stellen, gaat u naar de Clock app en tikt u op Alarm > Add (+). Voer een tijd in, tik op Geluid en kies een nummer. Je kunt alleen nummers gebruiken die zijn opgeslagen in de Muziek-app op je iPhone.

Aanbevolen: