Skullcandy onthult nieuwe draadloze oordopjes met Skull-iQ Tech

Skullcandy onthult nieuwe draadloze oordopjes met Skull-iQ Tech
Skullcandy onthult nieuwe draadloze oordopjes met Skull-iQ Tech
Anonim

Skullcandy heeft twee nieuwe sets echte draadloze oordopjes onthuld, die beide zijn uitgerust met de nieuwe Skull-iQ smart feature-technologie.

Op dinsdag onthulde Skullcandy de Grind Fuel en Push Active, twee nieuwe echte draadloze oordopjes die zich bij de al beschikbare line-up zullen voegen. Wat de Grind Fuel en Push Active echter onderscheidt van de eerdere oordopjes van Skullcandy, is de nieuwe Skull-iQ smart feature-technologie van het bedrijf.

Image
Image

Gebruikers kunnen nu profiteren van spraakopdrachten wanneer ze de oordopjes dragen door te zeggen: "Hey Skullcandy." Ze kunnen dan opdrachten geven om media af te spelen of te pauzeren, inkomende telefoontjes accepteren of weigeren en zelfs veiligheidsmodi zoals Stay-Aware Mode inschakelen.

Bovendien opent Skull-iQ de deur voor Spotify Tap-toegang, waardoor gebruikers Spotify rechtstreeks met hun stem kunnen bedienen. Het is de eerste samenwerking tussen een audioaccessoirebedrijf en Spotify van deze aard en zou het voor gebruikers gemakkelijker moeten maken om met hun stem door Spotify te navigeren.

Ten slotte is een ander belangrijk onderdeel van de Skull-iQ-functie over-the-air updates. Hierdoor kan het bedrijf in de toekomst software-updates voor zijn oordopjes leveren, waardoor verbeteringen, verbeteringen en nieuwe functies kunnen worden toegevoegd na de release.

Image
Image

De Skullcandy Grind Fuel en Push Active zijn vanaf 28 september verkrijgbaar en zullen respectievelijk $ 99,99 en $ 79,99 kosten.

Beide sets oordopjes bieden echt draadloos via Bluetooth 5.2, evenals een batterijduur van meer dan 40 uur bij gebruik van de oplaadcassette. Je kunt ook altijd bijhouden waar je oordopjes zijn met behulp van de ingebouwde Tile Finding-technologie met de Tile-app.

Aanbevolen: