Toshiba onthult nieuwe 4K Fire TV met lokaal dimmen

Toshiba onthult nieuwe 4K Fire TV met lokaal dimmen
Toshiba onthult nieuwe 4K Fire TV met lokaal dimmen
Anonim

Toshiba's nieuwe M-Series LED 4K UHD Smart TV's beschikken over ingebouwde Fire TV, Dolby Atmos, Dolby Vision, local dimming en een automatische low-latency-modus.

Een drietal nieuwe 4K Smart TV's van Toshiba gaan zeer binnenkort naar de detailhandel, met verschillende ingebouwde functies zoals Fire TV, Dolby Atmos en meer. Er zijn drie maten onthuld: een 55-inch, 65-inch en 75-inch. Volgens een e-mail die naar Lifewire is gestuurd, is de nieuwe vlaggenschipserie bedoeld om klanten een "meeslepende kijkervaring tegen een betaalbare prijs" te bieden.

Image
Image

Elk model biedt Dolby Vision HDR voor verbeterde kleurhelderheid, een automatische low-latency-modus voor soepeler afspelen en Dolby Atmos voor meeslepend geluid. Toshiba beweert ook dat het de eerste Fire TV is die gebruikmaakt van lokaal dimmen, dat automatisch de helderheid van de LED's aanpast om levendigere kleuren en contrast weer te geven.

Bovendien bevatten de Smart TV's uit de M-serie een ingebouwde microfoon voor spraakbesturing. Live View Picture-in-Picture is ook beschikbaar, waarmee u een live feed van compatibele beveiligingscamera's en deurbelsystemen op het scherm kunt bekijken, zodat u een oogje in het zeil kunt houden terwijl u een film of tv-show bekijkt.

Image
Image

De nieuwe M-Series Smart TV's zullen beschikbaar zijn in 55-inch ($ 799), 65-inch ($ 999) en 75-inch ($ 1, 199) modellen, hoewel op dit moment alleen de 55 -inch verschijnt op de website van Toshiba.

Volgens Toshiba's e-mail zouden alle modellen "begin december" beschikbaar moeten zijn. Maar je kunt het 55-inch model nu bestellen bij Best Buy en Amazon, en het is momenteel te koop voor $ 649,99.

Aanbevolen: