Apple onthult nieuwe iPad met A13-chip

Apple onthult nieuwe iPad met A13-chip
Apple onthult nieuwe iPad met A13-chip
Anonim

Apple presenteerde dinsdag een gloednieuwe iPad, met de A13 Bionic-processor en een 10,2-inch retina-display.

Tijdens het Apple-evenement van dinsdag onthulde de techgigant zijn nieuwste iPad op instapniveau, die een verbeterde A13 Bionic-chip bevat. Apple zegt dat het 20% snellere prestaties zou moeten bieden in vergelijking met de vorige generatie.

Image
Image

Andere veranderingen die naar de iPad komen, zijn onder meer een nieuwe 12-megapixel camera aan de voorkant, die ook de Center Stage-functie zal ondersteunen die vorig jaar in de iPad Pro te zien was. De rest van de iPad lijkt op de vorige generatie, inclusief het 10,2-inch scherm, dat dezelfde resolutie heeft als het laatste model.

Nu biedt het scherm echter True Tone, dat automatisch de kleurtemperatuur van het scherm aanpast op basis van het omgevingslicht.

Deze nieuwe iPad wordt ook geleverd met iPadOS 15, die eerder dit jaar voor het eerst werd getoond. Het wordt geleverd met een hele reeks verbeteringen voor het startscherm van de iPad, hulpmiddelen voor het organiseren van apps en nieuwe multitasking-functies.

De nieuwste generatie iPad begint ook met meer opslagruimte dan eerdere generaties. De goedkoopste optie, die begint bij $ 329, wordt geleverd met 64 GB, vergeleken met de vorige 32 GB opslagoptie op instapniveau. Het is ook verkrijgbaar in zowel zilver als spacegrijs.

Image
Image

Degenen die de nieuwe iPad willen voorbestellen, kunnen dit vanaf vandaag doen en zullen naar verwachting volgende week worden verzonden. Bovendien biedt het ondersteuning voor zowel de eerste generatie Apple Pencil als het Apple Smart Keyboard.

Aanbevolen: