Hoe een Apple Watch te wissen

Inhoudsopgave:

Hoe een Apple Watch te wissen
Hoe een Apple Watch te wissen
Anonim

Wat te weten

  • Als u uw Apple Watch verkoopt of weggeeft, moet u uw gegevens van het apparaat wissen voordat u het overhandigt om uw privacy te beschermen.
  • Het resetten van je Apple Watch is net zo eenvoudig als het loskoppelen van je iPhone.
  • U kunt het proces van het ontkoppelen van het horloge doorlopen vanaf uw iPhone of via de horloge-instellingen.

Dit artikel bevat instructies voor het wissen van alle inhoud van je Apple Watching, zowel met als zonder iPhone.

Hoe veeg ik mijn Apple Watch schoon om hem te verkopen?

Als u van plan bent uw Apple Watch te verkopen, moet u het horloge koppelen aan uw iPhone en vervolgens al uw persoonlijke gegevens wissen om uw eigen privacy te beschermen. Om dat te doen, moet je je iPhone en je Apple Watch bij elkaar in de buurt hebben. Dan:

  1. Open de Watch-app op je iPhone.
  2. Ga naar het tabblad Mijn horloge en tik op Alle horloges.
  3. Tik op de Information-knop (omcirkeld, kleine letter i) naast het horloge dat je wilt ontkoppelen.

    Image
    Image
  4. Tik op Apple Watch ontkoppelen.

    Als je het GPS + Cellular-model hebt, moet je beslissen of je je mobiele abonnement wilt behouden of verwijderen. Als u van plan bent uw horloge te verkopen, verwijdert u het mobiele abonnement, maar houd er rekening mee dat u het abonnement via uw draadloze provider moet annuleren als u het mobiele abonnement niet wilt gebruiken met een nieuw toestel.

  5. Tik op De Apple Watch van [naam] ontkoppelen om te bevestigen dat dit is wat je wilt doen.

    Image
    Image

Voordat je horloge volledig wordt ontkoppeld, maakt Apple een nieuwe back-up, die je kunt gebruiken om een nieuw horloge in te stellen of het horloge dat je wist te herstellen. Wanneer de back-up is voltooid, worden de gegevens gewist. Zodra u het bericht Start Pairing ziet, weet u dat het proces is voltooid.

Wanneer het bericht Start Pairing verschijnt, mag u het horloge niet opnieuw met uw telefoon koppelen als u van plan bent het te verkopen, omdat het horloge hierdoor opnieuw met uw apparaat wordt verbonden en de back-up die u tijdens het bovenstaande proces hebt gemaakt. Als u uw horloge echter wilt houden, kunt u de aanwijzingen volgen om uw horloge opnieuw aan te sluiten en een back-up te installeren.

Hoe u uw Apple Watch van het horloge kunt wissen

U kunt uw Apple Watch ook rechtstreeks vanaf het horloge wissen.

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Tik op Reset.

    Image
    Image
  4. Tik op Wis alle inhoud en instellingen.
  5. Typ uw wachtwoord als daarom wordt gevraagd.

    Als je een GPS + Cellular Watch hebt, wordt je gevraagd om te beslissen of je je mobiele abonnement wilt behouden.

  6. Tik op Alles wissen om te bevestigen dat je je Apple Watch wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Hiermee worden alle gegevens van het horloge gewist.

    Image
    Image

Hoe verwijder ik de Apple ID van iemand anders op mijn Apple Watch?

Helaas kunt u op geen enkele manier de gegevens van iemand anders van een Apple Watch verwijderen. Als u een Apple Watch koopt die u eerder in bezit heeft gehad, zorg er dan voor dat de verkoper deze heeft teruggezet naar de fabrieksinstellingen en het activeringsslot heeft verwijderd met behulp van de bovenstaande instructies voordat het horloge de oorspronkelijke eigenaar verlaat. Als de oorspronkelijke eigenaar het niet doet, is het apparaat onbruikbaar.

FAQ

    Hoe reset ik mijn Apple Watch-wachtwoord?

    Als u uw toegangscode niet meer weet, moet u uw Apple Watch opnieuw instellen. Open de Watch-app op uw iPhone en selecteer uw apparaat > General > Reset Hiermee worden alle gegevens op uw Apple Watch, dus u moet deze opnieuw instellen of herstellen vanaf een back-up.

    Hoe maak ik een back-up van mijn Apple Watch?

    Uw Apple Watch maakt automatisch een back-up van uw gegevens wanneer deze via Wi-Fi of Bluetooth met uw iPhone is verbonden. Alle Apple Watch-gegevens worden opgenomen in uw volgende iPhone-back-up. Als u uw Apple Watch ontkoppelt, wordt er ook een automatische back-up geactiveerd.

    Hoe verwijder ik berichten op mijn Apple Watch?

    Veeg in de Berichten-app naar links over het gesprek dat je wilt verwijderen en tik op de Prullenbak. Het is niet mogelijk om alle berichten tegelijk te verwijderen.

Aanbevolen: