Echo Buds in de koppelingsmodus zetten

Inhoudsopgave:

Echo Buds in de koppelingsmodus zetten
Echo Buds in de koppelingsmodus zetten
Anonim

Wat te weten

  • Zet je Echo Buds in de koppelingsmodus door de behuizing te openen en vervolgens drie seconden op de knop te drukken.
  • Wanneer het blauwe lampje op de behuizing begint te knipperen, zijn de Echo Buds klaar om te koppelen.
  • Voordat je Echo Buds 2 kunt koppelen, moet je ze instellen in de Alexa-app.

Dit artikel legt uit hoe je Echo Buds in de koppelingsmodus kunt zetten, inclusief het instellen van Echo Buds in de Alexa-app.

Hoe krijg ik mijn Amazon Echo Buds in de koppelmodus?

Om je Echo Buds in de koppelingsmodus te krijgen, moeten de Buds in de hoes zitten en moeten ze worden opgeladen. Als je Buds niet zijn opgeladen, sluit je de case aan en zorg je ervoor dat ze volledig zijn opgeladen voordat je met dit proces begint. Als ze zijn opgeladen, ben je klaar om te gaan.

Hier leest u hoe u uw Amazon Echo Buds in de koppelingsmodus kunt zetten:

  1. Open de Echo Buds-behuizing.

    Image
    Image
  2. Draai de behuizing om en houd de koppelingsknop ten minste drie seconden ingedrukt.

    Image
    Image

    De Echo Buds moeten tijdens dit proces in de hoes blijven. Zorg ervoor dat u de knoppen tijdens deze stap op hun plaats houdt.

  3. Draai de behuizing om en controleer of de LED blauw knippert. Als dat zo is, staan de Echo Buds in de koppelingsmodus.

    Image
    Image
  4. Gebruik de Bluetooth-apparaten van uw keuze om naar de Echo Buds te zoeken en het koppelingsproces te voltooien.

Waarom maken mijn Echo Buds geen verbinding?

Als je Echo Buds geen verbinding maken, moet je ze mogelijk eerst instellen in de Alexa-app op je telefoon. Sommige Echo Buds kunnen direct uit de doos met elk Bluetooth-apparaat worden gekoppeld, terwijl latere versies van de hardware nergens mee kunnen worden gekoppeld totdat ze zijn ingesteld. Na de eerste installatie kunt u de instructies in het vorige gedeelte gebruiken om uw Echo Buds te koppelen aan uw computer of een andere Bluetooth-compatibele audiobron.

Hier leest u hoe u uw Echo Buds instelt met de Alexa-app:

  1. Open de Alexa-app op je telefoon.
  2. Open de Echo Buds-behuizing.

    Image
    Image
  3. Druk minstens drie seconden op de knop op de behuizing.

    Image
    Image
  4. Controleer de LED op de behuizing om er zeker van te zijn dat deze blauw knippert.

    Image
    Image
  5. Tik op je telefoon op Doorgaan.
  6. Wacht tot de Echo Buds verbinding maken.
  7. Wanneer het koppelingsverzoek verschijnt, tikt u op Koppelen en verbinden.

    Image
    Image
  8. Tik op Koppelen.
  9. Je Echo Buds zijn nu ingesteld in de Alexa-app en je zou ze moeten kunnen koppelen met het apparaat van je keuze. Tik op LATER om te voltooien of op DOORGAAN als je meer wilt weten over aanraakbewegingen en de beste maat voor oor en vleugeltip wilt bepalen.

    Image
    Image

Wat als Echo Buds nog steeds geen verbinding maken of de verbinding verliezen?

Als je Echo Buds geen verbinding maken en je hebt geprobeerd ze in de Alexa-app in te stellen zoals hierboven beschreven, dan zijn er een paar andere oplossingen die je kunt proberen. Deze oplossingen zouden ook moeten werken als de verbinding met je Echo Buds wordt verbroken nadat je ze al hebt gekoppeld.

Als je Echo Buds geen verbinding maken of de verbinding verliezen, probeer dan deze oplossingen:

  • Zorg ervoor dat je Echo Buds opgeladen zijn: Sluit de Echo Buds-hoes aan op een compatibele oplader via een micro-USB-kabel, plaats de oordopjes stevig in de hoes en sluit de hoes. Als de oordopjes niet zijn opgeladen of leeg raken, worden ze losgekoppeld.
  • Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op uw apparaat: Als Bluetooth niet is ingeschakeld, maken de Echo Buds geen verbinding. De knoppen worden ook losgekoppeld als Bluetooth ooit wordt uitgeschakeld. Veel apparaten schakelen Bluetooth automatisch uit wanneer de batterijen bijna leeg zijn, dus zorg ervoor dat uw apparaat volledig is opgeladen.
  • Probeer opnieuw verbinding te maken: Schakel de vliegtuigmodus in op uw telefoon en laat deze even aanstaan. Schakel vervolgens de vliegtuigmodus uit en probeer uw Echo Buds opnieuw aan te sluiten.
  • Start uw apparaat opnieuw op: probeer uw telefoon of computer uit en weer aan te zetten en probeer vervolgens de Echo Buds opnieuw aan te sluiten.
  • Uw Echo Buds terugzetten naar de fabrieksinstellingen: U kunt als laatste redmiddel een fabrieksreset van uw Echo Buds proberen. Selecteer Vergeet apparaat in de Alexa-app, ontkoppel de oordopjes van je telefoon, plaats de oordopjes in hun hoesje en druk vervolgens op de knop op het hoesje totdat de LED ononderbroken oranje wordt.

FAQ

    Hoe koppel ik mijn Samsung Buds aan Echo?

    Stel je Galaxy Buds in en zet ze in de koppelmodus. Open de Alexa-app, ga naar Devices > Add Device > Bluetooth Devices en koppel met uw Samsung Galaxy Buds.

    Kunnen Amazon Echo Buds verbinding maken met meerdere apparaten?

    Je kunt Echo Buds aan meerdere apparaten koppelen. U kunt echter maar met één apparaat tegelijk verbinding maken.

Aanbevolen: