Niks oor (1) Officieel onthuld

Niks oor (1) Officieel onthuld
Niks oor (1) Officieel onthuld
Anonim

Niets plaagt de release van zijn oor (1) oordopjes nu al maanden, en we hebben eindelijk onze eerste blik op het aankomende apparaat, inclusief een releasedatum en prijs.

Vandaag markeert de officiële onthulling van Nothing's ear (1) oordopjes, een nieuwe set draadloze oordopjes die het bedrijf plaagt. Na maandenlang nieuwe conceptbeelden en kleine stukjes informatie te hebben gedeeld, heeft het bedrijf ons eindelijk een kijkje gegeven in het eindproduct. Het oor (1) zal op 17 augustus in de verkoop gaan voor $ 99 USD, hoewel The Verge meldt dat het bedrijf plannen heeft om op 31 juli een kleine reeks nieuwe apparaten op zijn website te verkopen.

Image
Image

Nothing's eerste oordopjes hebben een transparant ontwerp, bedoeld om ze beter te laten opvallen tegen de traditionele ontwerpen van AirPods en andere populaire oordopjes. Het oor (1) biedt ook ondersteuning voor actieve ruisonderdrukking (ANC) en biedt een batterijduur van 5,7 uur (34 uur met de case) zonder dat ANC is ingeschakeld. Als ANC is ingeschakeld, heeft het apparaat een batterijduur van vier uur in de oordopjes en 24 uur met de case.

Het oor (1) maakt ook gebruik van een drietal microfoons op elk oordopje, waardoor gebruikers in luide omgevingen kunnen praten zonder dat hun stemmen worden overspoeld door geluiden van buitenaf. Ze bieden ook een transparantiemodus, die kan worden ingeschakeld zodat de gebruiker kan horen wat er om hem heen gebeurt.

Elk oordopje is uitgerust met drivers van 11,6 mm, die zijn afgesteld door Teenage Engineering, een Zweeds elektronicahuis.

Image
Image

Ten slotte bieden de oordopjes tik- en bewegingsbediening, die kan worden aangepast in een bijbehorende app die gebruikers ook toegang geeft tot EQ en de ingebouwde functie Zoek mijn oordopjes.

IPX4-waterbestendigheid is een andere belangrijke specificatie, die het oor (1) moet beschermen tegen zweet en kleine spatten.

Aanbevolen: