Hoe luister je naar Apple Watch Podcasts zonder een iPhone

Inhoudsopgave:

Hoe luister je naar Apple Watch Podcasts zonder een iPhone
Hoe luister je naar Apple Watch Podcasts zonder een iPhone
Anonim

Tussen de Podcasts-app van Apple en apps van externe ontwikkelaars zijn er verschillende manieren om naar podcasts op je Apple Watch te luisteren zonder dat je iPhone in de buurt is.

Als je zonder iPhone naar podcasts op Apple Watch wilt luisteren, heb je een Apple Watch Series 3 of nieuwer met watchOS 5 (of hoger) nodig.

Apple Podcasts gebruiken op de Apple Watch

De Apple Watch-app op een iPhone kan podcastafleveringen rechtstreeks synchroniseren met de Apple Watch-app.

  1. Ga op je iPhone naar Instellingen > Podcasts en schakel Sync Podcasts in.

    Image
    Image
  2. Open de Apple Watch-app op de iPhone. Ga naar het tabblad Mijn horloge. Scroll naar beneden en selecteer Podcasts.
  3. Selecteer Custom onder Episodes toevoegen van.
  4. Tik op de tuimelschakelaar voor de show(s) die je met je horloge wilt synchroniseren. De show wordt gesynchroniseerd met de Apple Watch terwijl deze op de oplader staat.

    Image
    Image

    Als je een programma niet kunt vinden, open dan de Podcasts-app, zoek ernaar en selecteer Abonneren.

  5. Open de Podcasts-app op je Apple Watch, draai aan de Digital Crown om door de opties te bladeren en tik vervolgens op een podcast om deze af te spelen.

    Image
    Image

    Je hebt een Bluetooth-koptelefoon nodig om de podcast te horen.

    Apple verwijdert automatisch afleveringen van de Apple Watch nadat je ernaar hebt geluisterd.

Nieuwe Apple Watch Podcast-afleveringen downloaden

Terwijl u uw Apple Watch oplaadt, worden podcasts waarop u zich abonneert automatisch met het horloge gesynchroniseerd. U kunt podcasts ook handmatig synchroniseren. Zolang je horloge is verbonden met een wifi-netwerk, kan het afleveringen streamen en downloaden zonder je iPhone.

Het downloaden van podcasts via Bluetooth naar de Apple Watch verbruikt veel batterijvermogen, dus zorg ervoor dat deze opgeladen blijft.

Hoe MiniCast te gebruiken voor Apple Podcasts

MiniCast is een app die is ontworpen om podcasts rechtstreeks op de Apple Watch te krijgen. Nadat u de MiniCast-app hebt gekocht, moet u ervoor zorgen dat deze wordt weergegeven op uw Apple Watch. Als dit niet het geval is, volg dan deze stappen:

  1. Open de Apple Watch-app op je iPhone.
  2. Scroll omlaag naar MiniCast en selecteer MiniCast.
  3. Veeg de Display op Apple Watch schakelaar om het in te schakelen.
  4. Open de MiniCast-watch-app opnieuw. Selecteer de aflevering om deze te downloaden naar de interne opslag van het horloge.

    Dit onderdeel kan even duren, maar je kunt een Bluetooth-koptelefoon rechtstreeks aan je horloge koppelen en je telefoon achterlaten.

Workouts++ gebruiken voor Apple Podcasts

Als je de Workouts++-app niet ziet verschijnen op je Apple Watch nadat je deze op je iPhone hebt gedownload, kun je deze toevoegen met de Apple Watch-app voor iPhone.

  1. Selecteer in de Workouts++-app op uw iPhone Podcasts in het onderste menu en selecteer vervolgens de Plus (+) in de linkerbovenhoek.
  2. Zoek naar de gewenste podcast. Zodra je een of meer podcastabonnementen hebt toegevoegd, kun je deze rechtstreeks vanuit de horloge-app streamen.
  3. Als je afleveringen naar de kijk-app wilt downloaden, selecteer je een aflevering om het download- en overdrachtsproces te starten.
  4. Open de Workouts+ watch-app om je podcastafleveringen te bekijken. Schuif het scherm naar links om beschikbare afleveringen te zien en selecteer vervolgens een aflevering om ernaar te luisteren.

Aanbevolen: