Hoe u geld kunt overboeken van PayPal naar een bankrekening

Inhoudsopgave:

Hoe u geld kunt overboeken van PayPal naar een bankrekening
Hoe u geld kunt overboeken van PayPal naar een bankrekening
Anonim

Wat te weten

  • Koppel uw bankrekening (of uw bankkaart) en PayPal-rekening.
  • Log in op PayPal. Selecteer Geld overmaken op de overzichtspagina. Kies Overboeking naar uw bank en selecteer uw gekoppelde bankrekening.
  • Voer een bedrag in en kies Volgende om de overboeking te bevestigen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u geld van PayPal naar uw bankrekening kunt overmaken. Deze instructies zijn van toepassing op PayPal in een webbrowser, maar het proces voor het overboeken van geld naar uw bankrekening in de PayPal-app is vergelijkbaar.

Bottom Line

Voordat u geld kunt overboeken naar uw PayPal-rekening of van uw PayPal-rekening naar uw bank, moet u de twee koppelen. Koppel uw PayPal-rekening aan uw bankrekening of uw bankpas. PayPal brengt geen kosten in rekening voor deze service.

Hoe u geld van PayPal naar een bankrekening kunt overboeken

Na het koppelen van uw PayPal- en bankrekeningen, vereist het overboeken van geld slechts een paar stappen.

  1. Ga naar de PayPal-inlogpagina, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en selecteer Log In om door te gaan.

    Image
    Image
  2. Klik op de pagina Samenvatting op Geld overmaken onder uw PayPal-saldo.

    Als u geen PayPal-saldorekening heeft, ziet u mogelijk een optie om in plaats daarvan Het geld te accepteren.

    Image
    Image
  3. Selecteer Overboeking naar uw bank en kies de bankrekening waarnaar u geld wilt overmaken.

  4. Typ het bedrag dat u wilt overboeken en selecteer Volgende om het te bevestigen.

Geld overmaken naar uw account kost een paar klikken, maar er zijn een paar voorwaarden. U moet ten minste $ 1 van PayPal naar uw bankrekening overmaken en overboekingen die na 19:00 uur zijn gedaan. ET duurt langer om te verwerken.

Dingen om te onthouden bij het overboeken van geld van PayPal

Hoewel het eenvoudig is om geld van uw PayPal-rekening te halen, moet u deze andere details in gedachten houden.

Timing PayPal-overboekingen naar uw bankrekening

PayPal maakt het geld over van de ene rekening naar de andere, en dit kan, afhankelijk van uw bank, enige tijd duren. Als u nog openstaande betalingen heeft die op het punt staan uw PayPal-rekening te ontvangen, kan dit problemen veroorzaken, dus reken uit voordat u een overboeking activeert.

Het overboeken van geld naar uw bankrekening gebeurt niet onmiddellijk als u kiest voor de standaardoverboeking, wat één tot drie werkdagen kan duren.

Als je op dat geld wordt gedrukt, koppel je je PayPal-rekening aan je bankpas. Die overboekingen gaan meestal in ongeveer 30 minuten door, zolang het maar niet na sluitingstijd of een federale feestdag is.

Kosten in verband met overboekingen van PayPal

Hoewel PayPal u geen kosten in rekening brengt voor het uitvoeren van een overboeking, kunt u dit navragen bij uw bankinstelling. Afhankelijk van uw accounttype kunnen er kosten in rekening worden gebracht door uw bank voor elektronische overboekingen.

Om het proces te versnellen, vraagt u een directe overboeking aan en beta alt u de bijbehorende vergoeding. Onmiddellijke overboekingen van PayPal naar uw bankrekening duren doorgaans enkele minuten.

Wanneer PayPal tussenbeide komt tijdens transacties

PayPal behoudt zich het recht voor om transacties te stoppen of te blokkeren als ze verdachte activiteiten vermoeden. In die gevallen moet u contact opnemen met de klantenondersteuning en het probleem rechtstreeks oplossen.

Aanbevolen: