Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal

Inhoudsopgave:

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal
Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal
Anonim

Wat te weten

  • Gemakkelijkste methode: al het geld dat naar het e-mailadres dat u met PayPal verifieert, wordt op uw rekening gestort.
  • Alternatieve methode: Stel een PayPal. Me-account in op de PayPal. Me-website. Selecteer Maak uw PalPal. Me-link.
  • Volg vervolgens de aanwijzingen om een link te verkrijgen die u aan mensen kunt geven om geld naar uw PayPal-rekening te sturen.

Dit artikel legt een aantal manieren uit om geld te ontvangen op uw PayPal-rekening. Een daarvan is per e-mail en een vereist een PayPal. Me-link. Het bevat informatie over kosten die verband houden met het ontvangen van geld en het overboeken van saldo.

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal via e-mail

Geld ontvangen via PayPal is net zo eenvoudig als het hebben van een e-mailadres. Wanneer iemand u een betaling stuurt, ontvangt u een e-mail van PayPal om u op de hoogte te stellen van de transactie. Het geld wordt automatisch bijgeschreven op uw beschikbare PayPal-saldo.

Als je geen PayPal-account hebt, kun je je in slechts een paar stappen aanmelden.

Ontvang geld via PayPal. Me Link

Een andere manier om geld te ontvangen op PayPal is door een PayPal. Me-link te delen. Met PayPal. Me kunnen gebruikers een URL delen in plaats van een e-mailadres om betalingen te ontvangen. Dit is handig voor verkopers die hun e-mailadres liever niet aan klanten geven.

Als je een PayPal-account hebt, kun je een PayPal. Me-link maken door deze instructies te volgen.

  1. Ga naar de PayPal. Me-website.
  2. Selecteer Maak uw PayPal. Me-link.
  3. Log in of meld je aan voor een PayPal-account. Nadat u bent ingelogd, wordt u gevraagd uw PayPal. Me-adres in te stellen.

    Image
    Image
  4. Upload een foto. Dit is optioneel, maar het zal je vrienden helpen te weten dat ze de juiste persoon betalen.
  5. Kies uw PayPal.me-link.

    Kies deze link verstandig. Je kunt er maar één aanmaken, en als je het eenmaal hebt aangemaakt, is het van jou zolang je een PayPal-account hebt.

  6. Select Maak een PayPal. Me-profiel.

Hoe u uw PayPal. Me-link kunt vinden

Als je al een PayPal. Me-link hebt, maar niet zeker weet waar deze is, kun je deze vinden op je PayPal-profiel.

Zo vindt u uw PayPal. Me-link:

  1. Log in op uw PayPal-account en selecteer Money in de menubalk.
  2. Selecteer aan de rechterkant Verzenden en vraag om geld.
  3. Selecteer Request.
  4. Selecteer aan de rechterkant Deel uw PayPal. Me.
  5. Uw PayPal. Me-link staat onder uw profielfoto.

Kosten voor het ontvangen van geld via PayPal

Als u geld ontvangt via PayPal, worden er geen kosten in rekening gebracht op uw PayPal-saldo zolang:

  • De afzender is in hetzelfde land.
  • De afzender stuurt geld van hun PayPal-saldo of bankrekening.

Als de afzender een creditcard of betaalpas gebruikt om u geld te sturen (in plaats van een PayPal-saldo), betalen ze een vergoeding van 2,9 procent plus een vergoeding van maximaal $ 4,99, afhankelijk van het bedrag van de transactie.

Afzenders die geld vanuit een ander land naar u overmaken, betalen een vergoeding van $ 0,99 tot $ 4,99, afhankelijk van de totale waarde van de betaling. Er komt ook een vergoeding van 2,9 procent en een vaste vergoeding die wordt bepaald door het land van herkomst. U kunt deze kosten vinden op PayPal's lijst met vaste kosten voor verzending in andere valuta's. Als ontvanger beta alt u echter alle conversiekosten die nodig zijn om het geld van een vreemde valuta om te zetten in Amerikaanse dollars.

Kosten voor het overboeken van saldi van persoonlijke rekeningen

Als u een Amerikaanse PayPal-rekeninghouder bent, is het meestal gratis om betalingen die u van uw PayPal-rekening ontvangt, over te boeken naar een gekoppelde betaalrekening. De overdracht wordt gecontroleerd en het kan 3-5 werkdagen duren om te voltooien. Als u uw geld sneller nodig heeft, kunt u een in aanmerking komende betaalpas gebruiken om een directe overboeking te krijgen, wat meestal ongeveer 30 minuten duurt. Er zijn kosten verbonden aan Instant Transfers van 1% van het totale overgemaakte bedrag, met een maximum van $10.

Er zijn ook transactielimieten voor het overboeken van geld van uw persoonlijke PayPal-rekening. Ze zijn:

  • Tot $5.000 per transactie
  • Tot $5.000 per dag
  • Tot $5.000 per week
  • Tot $15.000 per maand

Geld ontvangen via PayPal is eenvoudig. Geld overmaken is waar het lastig wordt. U kunt echter meestal zonder veel moeite geld overboeken naar uw aangesloten betaalrekening.

Aanbevolen: