Hoe Google Drive-films downloaden en bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Google Drive-films downloaden en bekijken
Hoe Google Drive-films downloaden en bekijken
Anonim

Wat te weten

  • Eenvoudigste manier: voer een Google-zoekopdracht uit met deze term: site:drive.google.com movies.
  • Om een film af te spelen, selecteert u de link > Play.
  • Om later te bekijken, selecteer Download > Add to My Drive. Selecteer op je Google Drive Download en gebruik een app zoals VLC om te bekijken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Google Drive-films kunt vinden, downloaden en bekijken. Instructies zijn van toepassing op Windows- en Mac-computers.

Waar vind je Google Drive Movies

Met Google Drive kunnen gebruikers films rechtstreeks met anderen of openbaar op internet delen. Met dit in gedachten kunt u films vinden die op een groot aantal websites en online communities worden vermeld. Zorg ervoor dat u over de nodige rechten beschikt om inhoud te delen of te downloaden.

Een manier om films te vinden op Google Drive is met een Google-zoekopdracht met deze zoekopdracht: site:drive.google.com movies.

De Servicevoorwaarden van Google Drive schrijven voor dat alle gebruikers zich moeten houden aan lokale wetten, inclusief copyrightbeperkingen. Google waarschuwt expliciet voor het uploaden van inhoud waarvoor u niet over de benodigde rechten voor delen beschikt en waarschuwt ook dat schendingen kunnen leiden tot opschorting van uw account. Het toevoegen van auteursrechtelijk beschermde bestanden aan uw Drive of het downloaden naar uw computer kan ook leiden tot strafmaatregelen.

Hoe speel, bewaar en download Google Drive Movies

Nadat je de link hebt gevonden naar een film die je wilt bekijken, ben je nog maar een paar stappen verwijderd van het afspelen van je film, het opslaan op je Google Drive of het rechtstreeks downloaden naar je computer.

Als je ervoor kiest om een Google Drive-film naar je computer te downloaden, voert Google een virusscan uit op het bestand. Veel bestanden zijn echter te groot voor Google om te scannen, in welk geval u een adviesbericht ziet. Het is een goede gewoonte om voorzichtig te zijn en alleen films te downloaden van bronnen die u vertrouwt.

  1. Selecteer de link om een Google Drive-filmbestand te openen. U wordt rechtstreeks naar het spelerscherm geleid.
  2. Selecteer het Play icoon om de film te bekijken.

    Image
    Image
  3. Om de film naar uw computer te downloaden, selecteert u het Download pictogram.

    Image
    Image
  4. Als u de film op uw Google Drive wilt opslaan, selecteert u het pictogram Toevoegen aan mijn schijf.

    Image
    Image
  5. Zodra de film is toegevoegd aan je Google Drive, kun je er altijd voor kiezen om deze later te downloaden. Om dit te doen, zoekt u het bestand in uw Google Drive en klikt u er met de rechtermuisknop op of dubbelklikt u erop om het menu met extra opties te openen. Selecteer Download en kies waar je het op je computer wilt opslaan.

    Image
    Image

    Niet alle video's die kunnen worden gestreamd, kunnen ook worden gedownload; je zou een "quotum overschreden" pagina kunnen raken als te veel mensen het bestand recentelijk hebben gedownload.

Hoe Google Drive Movies te downloaden met Google Back-up en synchronisatie

Als u filmbestanden wilt downloaden die zijn opgeslagen op uw Google Drive, kunt u Google Drive voor desktop gebruiken om bestanden op de achtergrond te synchroniseren. Het is ook een goede manier om een reeks films of andere inhoud te downloaden die u op uw Google Drive heeft opgeslagen.

  1. Download Google Drive voor desktop.
  2. Installeer schijf voor desktop.
  3. Kies mappen op je computer om te synchroniseren met Google Drive en dan heb je direct toegang tot al je inhoud vanaf je pc of Mac.

Hoe u Google Movies kunt afspelen die op uw computer zijn opgeslagen

Er is een hele reeks digitale mediabestandsformaten, die niet allemaal natuurlijk worden ondersteund door desktop mediaspelers. Gelukkig is VLC een mediaspeler die met verschillende formaten werkt en versies heeft voor Windows, macOS, Linux, Android en iOS.

Om VLC op een Mac te installeren en het te gebruiken om een filmbestand te openen:

  1. Ga naar de VLC-website en selecteer Download VLC.

    Image
    Image
  2. Installeer de app.
  3. Start VLC.
  4. Zoek de film op uw computer en sleep deze naar VLC of selecteer Open media op een Mac (of Media >Open File in Windows) om de bestandskiezer te starten.

    Image
    Image

Eenmaal toegevoegd, begint je film automatisch af te spelen. Je film blijft in de VLC-afspeellijst totdat je hem verwijdert.

U kunt extra films toevoegen door bestanden te slepen en neer te zetten of File > Open file te selecteren en de bestandskiezer te gebruiken.

FAQ

    Hoe download ik een video van Google Drive naar een iPhone?

    Start de Google Drive-app op je iPhone en navigeer naar het videobestand dat je wilt downloaden. Tik op Meer (drie stippen) en tik vervolgens op Openen in > Opslaan in bestanden. Kies uw opslagbestemming > Save.

    Hoe gebruik ik Google Drive offline?

    Om Google Drive offline te gebruiken op een pc of Mac, download en installeer je de Google Docs Offline-extensie voor Chrome. Download op een iOS- of Android-apparaat de Google Drive-app zodat u offline met uw bestanden kunt werken.

Aanbevolen: