WhatsApp laat je de kwaliteit kiezen van video's en afbeeldingen die je verzendt

WhatsApp laat je de kwaliteit kiezen van video's en afbeeldingen die je verzendt
WhatsApp laat je de kwaliteit kiezen van video's en afbeeldingen die je verzendt
Anonim

WhatsApp laat gebruikers foto's en video's van betere kwaliteit delen in een toekomstige app-update.

WABetaInfo heeft informatie gepubliceerd over wat te verwachten in de WhatsApp-bèta voor Android 2.21.14.6 en opgemerkte gebruikers kunnen de videokwaliteit kiezen van de media die ze uploaden. Op basis van schermafbeeldingen kun je 'Auto (aanbevolen),' 'Beste kwaliteit' en 'Gegevensbesparing' selecteren wanneer je een video of foto uploadt.

Image
Image

Volgens de schermafbeeldingen zijn de video's en foto's van de "Beste kwaliteit" groter en kan het langer duren om ze te verzenden, terwijl de optie "Gegevensbesparing" alle video's en foto's op dezelfde manier comprimeert voordat ze worden verzonden.

Op dit moment is de enige manier om een video of foto op WhatsApp te uploaden zonder deze te comprimeren, door de extensie van je bestand te wijzigen in een document in plaats van een video of foto. Anders comprimeert WhatsApp automatisch elke afbeelding die u verzendt, zodat deze sneller wordt geladen zodat andere mensen ze kunnen bekijken op langzamere netwerken. Deze update die binnenkort zal plaatsvinden, maakt het voor gebruikers veel gemakkelijker om mediabestanden van betere kwaliteit via de app naar vrienden en familie te sturen.

WABetaInfo zei dat de functie in ontwikkeling is en merkte op dat deze alleen werd gespot in de Android-bèta, maar het is veilig om aan te nemen dat een soortgelijk plan voor iOS ook in de maak is.

WhatsApp heeft onlangs een Android-update gekregen waarmee Android Auto-ondersteuning in de app mogelijk is, zodat je veilig in de auto kunt chatten.

De populaire berichten-app zou in mei met een enorme update van het privacybeleid komen die gebruikers zou dwingen de nieuwe algemene voorwaarden te accepteren of de toegang tot hun accounts en functies zou verliezen. Gelukkig versoepelde de app de strenge deadline van 15 mei om de voorwaarden te accepteren en geeft de app gebruikers meer tijd.

Aanbevolen: