Hoe iemand snoozen op Facebook

Inhoudsopgave:

Hoe iemand snoozen op Facebook
Hoe iemand snoozen op Facebook
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in de rechterbovenhoek van het bericht de drie stippen > Snooze [naam van vriend] gedurende 30 dagen.
  • Voor gedeelde berichten heb je twee snooze-opties: snooze de vriend of snooze de pagina die wordt gedeeld.
  • Als u snoozen ongedaan wilt maken, zoekt u naar de gesnoozede notitie die bovenaan het bericht verschijnt en selecteert u Undo.

Dit artikel legt uit hoe je iemand kunt snoozen op Facebook.com en in de mobiele Facebook-app voor iOS en Android.

Snooze de berichten van een vriend of een pagina gedurende 30 dagen

In gevallen waarin je de berichten van een bepaalde vriend of pagina wilt dempen zonder ze permanent te volgen, kan de "snooze"-functie van Facebook helpen. Deze functie zorgt ervoor dat de berichten van een persoon of pagina gedurende 30 dagen niet in uw feed worden weergegeven, waarna ze weer in uw feed worden weergegeven.

Als je een persoon of een pagina op snooze zet, blijf je vrienden of een fan van de pagina. Ze ontvangen geen melding dat je ze hebt gesnoozed, dus ze zullen het nooit weten.

  1. Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek van het bericht in een bericht van de vriend of de pagina die je wilt snoozen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Snooze [naam van vriend] gedurende 30 dagen.

    Image
    Image
  3. Er verschijnt een bericht met de tekst "Je ziet 30 dagen lang geen berichten van [Naam] in je nieuwsoverzicht." U kunt Undo selecteren als u onmiddellijk van gedachten verandert. Anders worden de berichten van die persoon of pagina de komende 30 dagen niet weergegeven in uw feed.

Heb je hetzelfde probleem op Twitter? Je kunt Twitter-gebruikers die je volgt dempen (zonder ze niet meer te volgen) om hun tweets niet meer in je feed te zien.

Kies wie je wilt snoozen in gedeelde berichten

Soms delen vrienden of pagina's berichten van andere mensen of pagina's die in uw feed verschijnen. Posts zoals deze geven je twee snooze-opties: een om de vriend of pagina die je volgt te snoozen en een andere om de persoon of pagina die wordt gedeeld te snoozen.

Image
Image

Stel bijvoorbeeld dat je het leuk vindt om de berichten van je vrienden in je feed te zien, maar niet gek bent op de berichten van een van hun eigen vrienden die ze graag delen. In dit geval zou je je vriend niet snoozen - je zou de vriend van je vriend snoozen.

Aan de andere kant, als je vriend veel verschillende berichten deelt van zijn eigen vrienden of pagina's die ze volgen en het je niet kan schelen om hun berichten in je feed te zien, kun je ervoor kiezen om snooze je vriend in plaats van specifieke mensen en pagina's waarvan ze berichten delen.

Maak je snooze ongedaan als je van gedachten verandert

Als je op een later tijdstip besluit dat je het snoozen van een vriend of een pagina ongedaan wilt maken, navigeer dan naar het profiel van die vriend of die pagina.

Zoek naar de Snoozed-notitie die bovenaan de berichten verschijnt en selecteer Undo.

Image
Image

Selecteer in de Facebook-app de knop More en kies vervolgens Snoozed > End Snoozein het menu met opties dat verschijnt.

Volg vrienden of pagina's niet meer voor een meer permanente optie

Snoozen is een geweldige functie voor het tijdelijk verbergen van berichten van vrienden en pagina's, maar als je merkt dat je een meer permanente optie wilt nadat de snooze-periode voorbij is, wil je misschien de ontvolgfunctie proberen. Het niet meer volgen van een vriend of een pagina heeft hetzelfde effect als de snooze-functie, maar permanent in plaats van voor een periode van 30 dagen.

Niet meer volgen betekent dat je vrienden of een fan van de pagina blijft, maar dat je hun berichten niet in je feed ziet, tenzij je het profiel of de pagina van de vriend bezoekt en ze handmatig opnieuw volgt. Net als bij snoozen, wordt een vriend niet op de hoogte gebracht als hij niet meer volgt.

Als je de snooze-functie echt leuk vindt en de snooze-periode liever tot na de periode van 30 dagen wilt verlengen, kun je gewoon op snooze blijven drukken elke keer dat de snooze-periode van 30 dagen voorbij is voor 60, 90, 120 of hoeveel dagen je wilt. Er is geen limiet aan het aantal keren dat je iemand kunt snoozen, en onthoud dat je het snoozen altijd op elk moment ongedaan kunt maken.

Aanbevolen: