Opnemen op YouTube TV

Inhoudsopgave:

Opnemen op YouTube TV
Opnemen op YouTube TV
Anonim

YouTube TV heeft veel verkoopargumenten, waaronder een uitgebreide zenderopstelling en een concurrerend prijskaartje, maar de onbeperkte digitale videorecorder (DVR)-functie verheft het boven de meeste andere live tv-streamingdiensten.

Met deze functie kun je elk programma opnemen dat je wilt, inclusief shows, films, live sport en andere evenementen, en de opnames vervolgens op elk apparaat bekijken. Als je klaar bent om je YouTube DVR te gaan gebruiken, kun je als volgt opnemen op YouTube TV, de voordelen en functies, en ook een handvol beperkingen.

Image
Image

Hoe werkt de YouTube TV DVR?

Maak je geen zorgen als je de DVR niet kunt vinden in de YouTube TV-interface. Je zult eigenlijk niets vinden dat een DVR wordt genoemd, ongeacht of je de website of een app gebruikt, omdat YouTube TV zijn DVR-functie geen DVR noemt. Je hebt in plaats daarvan een bibliotheek en je neemt in wezen een programma op met je DVR door ervoor te kiezen dat programma aan je bibliotheek toe te voegen.

Als je een programma aan je bibliotheek toevoegt, zal de DVR-functie het automatisch opnemen wanneer het wordt uitgezonden. Als je een tv-programma kiest, wordt dat programma elke keer dat het wordt uitgezonden automatisch opgenomen, zowel voor de eerste keer als voor herhalingen. Programma's die op deze manier zijn opgenomen, zijn toegankelijk door naar het gedeelte Mijn bibliotheek van de YouTube TV-website of -app te gaan.

Toen YouTube TV voor het eerst werd gelanceerd, dwong de service je om de on-demand-versie te bekijken van elke show of film die je probeerde op te nemen in plaats van je opgenomen versie. Dit zou voorkomen dat u in die gevallen snel door advertenties kunt spoelen. Die oefening is beëindigd en u kunt nu snel vooruitspoelen door al uw DVR-inhoud.

YouTube TV DVR-functies

Hoewel het geen DVR wordt genoemd, heeft YouTube TV een van de meest uitgebreide DVR-functies die je ooit zult zien. Er zijn zeer weinig beperkingen en een heleboel voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies van de YouTube TV DVR:

  • Live-opname: je kunt elk programma live bekijken, zelfs als je het aan je bibliotheek hebt toegevoegd. Je kunt ook op elk moment op pauze drukken tijdens het kijken naar een live programma om het automatisch toe te voegen aan je bibliotheek en de opname te starten.
  • Snel vooruitspoelen van live-tv: als je naar een live-programma kijkt en het pauzeert, kun je tijdens de reclame vooruitspoelen om bij te praten.
  • Opnemen terwijl u naar een ander programma kijkt: u kunt een liveshow bekijken terwijl u een andere show opneemt om later te bekijken.
  • Beperkingen voor gelijktijdige opnames: Er zijn geen beperkingen aan het aantal shows dat u tegelijk kunt opnemen of het totale aantal shows dat u kunt opnemen. Voeg zoveel programma's toe aan je bibliotheek als je wilt.
  • DVR-opslaglimieten: in tegenstelling tot veel live tv-streamingservices, heeft YouTube TV geen DVR-opslaglimieten. U kunt zoveel programma's aan uw bibliotheek toevoegen als u wilt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over opslagruimte of een beperkt aantal opname-uren.
  • Cloud DVR: Uw opgenomen programma's worden opgeslagen in de cloud, zodat u ze overal kunt openen.

Hoe shows op te nemen met de YouTube DVR

Als je shows wilt opnemen met je YouTube DVR, moet je ze aan je bibliotheek toevoegen. De volgende instructies laten zien hoe u dit kunt doen met behulp van de YouTube-website, maar het proces is in principe hetzelfde als u de YouTube-app gebruikt:

  1. Navigeer naar tv.youtube.com of open de YouTube TV-app op je telefoon of streamingapparaat en meld je aan.
  2. Klik of tik op het vergrootglas in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  3. Typ de naam van het programma dat u zoekt in het zoekvak bovenaan het scherm, of gebruik de zoekhulpmiddelen op deze pagina om iets te vinden dat u' ben geïnteresseerd in.

    Image
    Image
  4. Als je op de vorige pagina een show hebt gevonden waarin je geïnteresseerd bent, klik of tik erop. Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd, klik of tik je op de show die je zoekt in de zoekresultaten.

    Image
    Image
  5. Klik of tik op het pictogram + op de programmadetailpagina.

    Image
    Image

    In de mobiele app kun je ook op het belpictogram tikken om elke keer dat het programma wordt uitgezonden een melding te ontvangen voor het geval je live wilt kijken. Dit pictogram is niet beschikbaar op de website of apps op het streamingapparaat.

  6. Het +-pictogram verandert in een vinkje, wat aangeeft dat het programma is toegevoegd aan uw DVR.

    Image
    Image

Programma's kijken met de YouTube TV DVR

Zodra je een programma aan je DVR hebt toegevoegd, kun je het op elk gewenst moment bekijken door naar het gedeelte Bibliotheek van de YouTube TV-app of website te gaan. Je shows worden negen maanden bewaard en worden opgeslagen in de cloud, zodat je ze binnen die tijd op elk apparaat kunt bekijken.

Zo kun je programma's bekijken met de YouTube TV DVR:

  1. Navigeer naar tv.youtube.com of open de YouTube-app op je telefoon of streamingapparaat.
  2. Klik of tik op LIBRARY.

    Image
    Image
  3. Klik of tik op de show die je wilt bekijken.

    Image
    Image
  4. Klik op de aflevering die je wilt bekijken als deze zichtbaar is op het standaardtabblad, of klik op Afleveringen.

    Image
    Image
  5. Zoek de aflevering die je wilt bekijken en selecteer deze.

    Image
    Image
  6. Als een aflevering meer dan eens is opgenomen, of als er video-on-demand (VOD)-versies zijn, krijg je een lijst met opties te zien. Klik op de afspeelknop naast de versie die je wilt bekijken.

    Image
    Image
  7. Je opgenomen show wordt dan afgespeeld.

    Image
    Image

Bottom Line

De YouTube TV DVR geeft je niet echt de mogelijkheid om opnamen te verwijderen. Er is echter geen limiet aan het aantal shows dat u kunt opnemen, dus er is geen reden om iets te verwijderen. Negen maanden nadat je een show hebt opgenomen, wordt deze automatisch van het systeem verwijderd, dus zorg ervoor dat je je opnamen bekijkt voordat dat gebeurt.

Programma's verwijderen uit uw YouTube TV-bibliotheek

Hoewel je YouTube TV DVR-opnamen niet kunt verwijderen, kun je programma's wel uit je bibliotheek verwijderen. Dit kan helpen om rommel te verminderen, dus misschien wil je dingen die je al hebt gezien en dingen die je niet langer interesseren van tijd tot tijd verwijderen.

Zo verwijder je een programma uit je YouTube TV-bibliotheek:

  1. Zoek een programma dat je uit je bibliotheek wilt verwijderen.
  2. Klik op het vinkje icoon.

    Image
    Image
  3. Het vinkje verandert in een + icoon, en de show wordt uit je bibliotheek verwijderd.

    Image
    Image
  4. Als je het programma in de toekomst opnieuw wilt opnemen, kom dan gewoon terug en klik of tik nogmaals op het pictogram +.

Offline afspelen van uw DVR-opnamen

YouTube TV heeft een add-on-optie waarmee je je DVR-opnamen kunt downloaden via de mobiele YouTube TV-app en ze later offline kunt bekijken. Dit is handig als je op reis bent of ergens heen gaat zonder wifi of internetverbinding.

Om offline af te spelen, moet je je YouTube TV-basisabonnement upgraden en de 4K Plus-add-on toevoegen voor $ 19,99 per maand. Je kunt dit op elk moment doen via je YouTube TV-account.

Navigeer online naar YouTube TV en selecteer je accountpictogram en selecteer vervolgens Instellingen. Selecteer 4K Plus en het wordt toegevoegd aan uw abonnement.

Image
Image

Naast offline afspelen, biedt de 4K Plus-add-on ondersteuning voor 4K-inhoud en onbeperkte streams via uw wifi-thuisnetwerk (normaal gesproken beperkt tot drie streams per account).

Aanbevolen: