Contact opnemen met de klantenservice van Snapchat

Inhoudsopgave:

Contact opnemen met de klantenservice van Snapchat
Contact opnemen met de klantenservice van Snapchat
Anonim

Wat u moet weten

  • Select profile pic > gear icon > Support > I Hulp nodig > Neem contact met ons op.
  • Kies vervolgens een categorie, tik op Ja, vul het formulier in en verzend het.
  • Je kunt ook @snapchatsupport op Twitter proberen voor hulp.

Dit artikel legt uit hoe je contact kunt opnemen met Snapchat-ondersteuning door contact op te nemen via zowel Android- als iOS-versies van de app en door contact op te nemen via het officiële Snapchat-ondersteuningsaccount op Twitter. Snapchat geeft geen e-mailadres of telefoonnummer van de klantenservice; dit zijn de beste manieren om met hen in contact te komen.

Contact opnemen met Snapchat

Volg deze stappen om contact op te nemen met de klantenservice van Snapchat.

Voordat je contact opneemt met Snapchat voor een klein probleem, overweeg om te controleren of Snapchat niet beschikbaar is. Het is ook gemakkelijk om je Snapchat-wachtwoord opnieuw in te stellen en Snapchat bij te werken zonder contact op te nemen met de klantenondersteuning.

  1. Open de Snapchat-app op je iOS- of Android-apparaat en log zo nodig in op je account.
  2. Tik op je profile/Bitmoji pictogram in de linkerbovenhoek.
  3. Tik op het gear pictogram in de rechterbovenhoek.
  4. Scroll omlaag naar het gedeelte Meer informatie en tik op Ondersteuning.

    Scroll op Android naar de Support sectie en tik op de Ik heb hulp nodig optie.

    Image
    Image
  5. Tik op de oranje Contact knop.

    Image
    Image
  6. Selecteer de categorie waaronder uw probleem v alt door op de cirkel links ervan te tikken in de lijst met problemen.

    Image
    Image

    Afhankelijk van wat je kiest, kan Snapchat je een secundaire lijst met problemen geven, zodat je specifieker kunt worden.

  7. Lees de instructies die aan u zijn gegeven nadat u klaar bent met het maken van uw selecties uit de gegeven lijsten met problemen. Als je nog geen of alle voorgestelde tips voor het oplossen van problemen hebt geprobeerd, ga je gang en probeer ze nu.
  8. Als je de tips voor het oplossen van problemen voor je specifieke Snapchat-probleem hebt gelezen en gevolgd en nog steeds geen geluk hebt gehad om het op te lossen, ga dan terug naar de instructies voor dat specifieke probleem (mogelijk moet je stappen 1 tot 7 opnieuw doorlopen) en scrollen helemaal onderaan de pagina.

    Zoek naar een grijs vraagblok met de tekst: Hulp nodig met iets anders? Tik op de YES knop eronder.

    Image
    Image

    Deze vraag wordt niet voor elk probleem weergegeven, dus je kunt het wel of niet zien, afhankelijk van wat je probleem is. Als je het niet ziet, betekent dit dat het geen geschikt probleem is voor de klantenservice om je mee te helpen.

  9. Er verschijnt een invoerformulier met verschillende velden die u kunt invullen. Ga je gang en vul je Snapchat-gebruikersnaam in, je telefoonnummer, je apparaatgegevens, de datum waarop je het probleem begon te ervaren, een optionele screenshot-bijlage en aanvullende informatie die je probleem in detail beschrijft. Mogelijk moet u ook uw e-mailadres opgeven, afhankelijk van de vraag die u heeft.

    Image
    Image
  10. Tik op de gele SEND knop als je klaar bent.

Als je de bovenstaande stappen liever niet via de app volgt, ga dan naar de ondersteuningswebsite van Snapchat.

Wanneer hoor ik iets van de klantenservice van Snapchat?

Snapchat geeft geen tijdsbestek aan voor wanneer je een reactie van de klantenservice kunt verwachten na het indienen van je deelnameformulier. Er is ook geen garantie dat je absoluut iets zult horen, dus helaas kun je alleen maar afwachten.

Als je al een Twitter-gebruiker bent, kun je mogelijk snellere ondersteuning krijgen dan door een deelnameformulier in te dienen via de app of website. Snapchat heeft een ondersteuningsaccount op Twitter dat voortdurend relevante @vermeldingen van Snapchat-gebruikers in de gaten houdt en beantwoordt.

Bottom Line

Het enige wat je hoeft te doen is een tweet of privébericht naar Snapchat Support te sturen, en je zou binnen een paar minuten een antwoord kunnen krijgen. De medewerker van de klantenservice die het account beheert, kan je om aanvullende informatie vragen, een oplossing voorstellen of bevestigen dat je bericht is doorgegeven aan het Snapchat-team.

Je kunt ook feedback achterlaten voor Snapchat

Als het geen probleem is dat je ervaart met Snapchat, maar eerder een idee of suggestie die je wilt delen, kun je feedback geven aan het bedrijf. Selecteer in de algemene lijst met selecties hierboven in stap zes de optie Ik heb feedback en kies vervolgens of je een suggestie of een vraag hebt. U wordt uiteindelijk naar een eenvoudig formulier geleid waar u de details van uw feedback kunt invullen.

FAQ

    Hoe verwijder ik een Snapchat-account?

    Als je een Snapchat-account wilt verwijderen, moet je dit doen via een webbrowser. Ga naar de Snapchat-accountwebsite en log in. Selecteer onder Mijn account beheren Mijn account verwijderen Voer je inloggegevens in en selecteer Doorgaan Je ziet een bericht dat je account over 30 dagen wordt gedeactiveerd.

    Hoe wijzig ik mijn Snapchat-gebruikersnaam?

    Hoewel je je Snapchat-gebruikersnaam officieel niet kunt wijzigen, is er een oplossing. Start Snapchat en selecteer je profielpictogram of Bitmoji Selecteer Settings > Nameen voer een nieuwe weergavenaam in >Save Deze nieuwe naam zal nu voor vrienden verschijnen in plaats van je gebruikersnaam.

    Hoe maak ik een openbaar profiel op Snapchat?

    Om over te schakelen naar een openbaar profiel, selecteert u uw profile-pictogram of Bitmoji. Scroll vervolgens naar beneden en tik op Create Public Profile > Aan de slag > Create.

Aanbevolen: