Microsoft Teams zit nu in Windows 11

Microsoft Teams zit nu in Windows 11
Microsoft Teams zit nu in Windows 11
Anonim

Microsoft heeft een nieuwe Microsoft Teams-integratiefunctie aangekondigd in de Windows 11-systeemupdate.

Tijdens het What's Next for Windows-evenement van donderdag onthulde Microsoft dat het Teams rechtstreeks integreert in de Windows 11-taakbalk, waardoor het gemakkelijker toegankelijk is. De Teams-app krijgt een prominente plaats in de nieuwe taakbalk, zodat gebruikers efficiënter verbinding kunnen maken met vrienden en familie.

Image
Image

Microsoft zei ook dat je Teams geïntegreerd zult zien op alle apparaten waarmee je werkt met Windows 11.

"Je kunt nu direct verbinding maken via tekst, chat, spraak of video met al je persoonlijke contacten, overal, ongeacht het platform of apparaat waarop ze zich bevinden, in Windows, Android of iOS", het bedrijf schreef in een blogpost."Als de persoon met wie je verbinding maakt aan de andere kant de Teams-app niet heeft gedownload, kun je nog steeds verbinding met hem of haar maken via tweerichtings-sms."

Microsoft Teams is het afgelopen jaar een steunpilaar geworden, omdat meer mensen virtueel verbinding moesten maken en werkplekken overgingen op werken op afstand. Teams werd oorspronkelijk in 2016 geïntroduceerd als een rivaal van zijn belangrijkste concurrent, Slack, en voegde kort daarna videoconferenties toe.

Volgens The Verge had Microsoft Teams in 2020 75 miljoen actieve gebruikers en groeide het tijdens de pandemie tot 44 miljoen dagelijkse actieve gebruikers.

Aanbevolen: