13 van de meest unieke apps voor je iPhone of iPad

Inhoudsopgave:

13 van de meest unieke apps voor je iPhone of iPad
13 van de meest unieke apps voor je iPhone of iPad
Anonim

Geweldige iOS-apps zijn er in alle prijsklassen, van gratis tot premium investeringen. Echt geweldige apps zijn echter degenen die essentieel worden vanaf het moment dat je ze downloadt. Hier is een blik op unieke apps die uw iPhone of iPad zo nuttig mogelijk maken.

Beste VPN-app: TunnelBear

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Anoniem verbinding maken met internet is eenvoudig.
  • De jaarlijkse prijsoptie is een goede deal.
  • Logt je IP niet wanneer je het gebruikt.

Wat we niet leuk vinden

  • VPN's vertragen in het algemeen uw verbindingssnelheden, en Tunnel Bear is geen uitzondering.
  • Kan soms traag zijn bij het wisselen van netwerk.

Met een Virtual Private Network (of VPN) app kun je privé en anoniem verbinding maken met internet. Van de vele die er zijn, is TunnelBear de beste in het algemeen.

Hoewel de app gratis is voor 500 MB aan data per maand, kun je er meer kopen. Deze VPN is schattig en gemakkelijk te gebruiken.

Beste app voor artistieke fotobewerking: Photoleap van Lightricks

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een heleboel bewerkingsfuncties, van eenvoudig tot geavanceerd.

  • Geschreven en video-tutorials.
  • De gratis versie is op zichzelf al krachtig.

Wat we niet leuk vinden

  • Je zult waarschijnlijk de geavanceerde functies willen kopen.
  • Steile leercurve.

Photoleap van Lightricks (voorheen Photofox) is een fantastische foto-editor die gratis te downloaden is. Het heeft in-app-aankopen voor verschillende geavanceerde functies, maar het is ook volledig functioneel zonder. U kunt kleur, licht, verzadiging en belichting handmatig aanpassen of verschillende voorinstellingen gebruiken om het giswerk uit het hele proces te halen.

Photoleap van Lightricks maakt het gemakkelijk om meer dan één foto in lagen te combineren, waardoor je ongelooflijk artistieke composities kunt maken met je foto's. Het heeft ook een doorzoekbare fotobibliotheek met gratis afbeeldingen om te gebruiken in uw creatieve proces. Photoleap heeft ook een aantal geweldige tutorials en een robuuste gebruikersgemeenschap.

Geavanceerde bewerkingstools zoals Heal, Blur en Reshape zijn beschikbaar via de Pro-versie, die u kunt ontgrendelen voor een prijs per maand van ongeveer $ 7 of een jaarlijkse kost van $ 36.

Beste schrijfapp: papier van Dropbox

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Creëren, bewerken en samenwerken aan documenten is eenvoudig.
  • Toegang tot uw documenten op elk apparaat, mobiel of pc.
  • Maak schetsen en voeg ze toe op iPad.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen geavanceerde functies zoals het uitlijnen van tekst in een tabel.
  • Het wordt niet vaak bijgewerkt.

Er zijn tal van schrijf-apps om je te helpen de rommel van typische tekstverwerkers te blokkeren, maar Paper by Dropbox is bijzonder handig. De app heeft een schone, functionele werkruimte op je iPhone of iPad, zodat je direct aan de slag kunt met schrijven.

Je kunt op elk apparaat (inclusief je computer) documenten maken, delen en bewerken, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over waar je een bepaald document hebt opgeslagen. Er zijn verschillende sjablonen beschikbaar voor het starten van een nieuw document, waaronder sjablonen voor brainstormen, het maken van vergadernotities en het plannen van een project.

De bewerkings- en samenwerkingstools zijn gebruiksvriendelijk en ook onopvallend. De app is gratis; gebruik het met een bestaand of nieuw Dropbox-account.

Best Running App: Zombies, Run

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De verhalen zijn fantastisch en goed geschreven.
  • Veel opties om je hardlooptraining nieuw leven in te blazen.
  • Werkt of je nu loopt, rent of op een loopband staat.

Wat we niet leuk vinden

Niet de beste keuze voor gemakkelijke runs zonder doelen.

Laten we eerlijk zijn; hardlopen is hard werken. Wat is een betere manier om gemotiveerd te blijven dan met hordes hersenhongerige ondoden die op je af komen? Er zijn tal van apps beschikbaar voor iOS die je kilometers registreren en je routes volgen, maar Zombies, Run! is de enige die je tegelijkertijd in beweging en afgeleid houdt.

Je luistert naar meer dan 40 verhaallijnen die zijn gemaakt door de bekroonde romanschrijver Naomi Alderman en je kunt je eigen muziek mixen als je wilt. Je verzamelt middelen om jou en andere overlevenden onderweg te helpen, zoals batterijen, voedsel en medische benodigdheden.

Trainingsplannen zijn afgestemd op specifieke doelen, zoals het lopen van een 5K, interv altraining om je vermogen om sneller en verder te rennen te vergroten, minimissies die goed zijn voor een snelle run, en 5K-, 10K- en 20K-races met hun eigen speciale verhalen.

Deze app is gratis met optionele in-app aankopen. Het is compatibel met iPhone en Apple Watch.

Beste gecodeerde communicatie-app: signaal

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • End-to-end encryptie.
  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
  • Niet opgesloten in een specifiek ecosysteem.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen zakelijke functies zoals gecentraliseerde gebruikerscontrole.
  • Kleiner gebruikersbestand dan WhatsApp of Apple iMessages.

Signal is een fantastische communicatie-app die geweldig is voor journalisten, privacyverdedigers en mensen in landen waar surveillance de norm is. In tegenstelling tot vergelijkbare massamarkt-apps zoals WhatsApp, iMessage en FaceTime, gebruikt Signal alleen je telefoonnummer en contactenlijsten om zich bij zijn systeem te registreren.

Je kunt groeps-, tekst-, spraak-, video-, document- en MMS-berichten versturen zonder sms-kosten. Alles gaat via je netwerkverbinding, of het nu wifi of mobiel is. Start de app, voer je telefoonnummer in, voeg een foto toe voor je beveiligde Signal-profiel en begin met chatten zoals gewoonlijk.

Er zijn leesbevestigingen voor sms-berichten plus beeldannotatietools om efficiënt met anderen samen te werken.

Signal is een gratis app die beschikbaar is voor iOS en Android.

Beste podcast-app: bewolkt

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Basis- en geavanceerde functies zorgen voor een betere podcast-luisterervaring.
  • Makkelijk om nieuwe podcasts te ontdekken.
  • De gratis versie bevat de meeste functies die je nodig hebt.

Wat we niet leuk vinden

  • Speelt alleen de audiotracks van videopodcasts af.
  • Toont niet-afgespeelde afleveringen van podcasts.

Overcast, door indie-ontwikkelaar Marco Arment (Instapaper, Tumblr), is zonder twijfel de beste app om naar je podcasts te luisteren. Het is een gratis download met tal van functies die het gemakkelijk maken om zoveel podcasts te vinden en te beheren als je kunt.

Er is een Voice Boost-functie die spraakpodcasts normaliseert, zodat ze gemakkelijker te horen zijn in rumoerige omgevingen, een Smart Speed-functie die lange pauzes tussen woorden opheft om gesproken podcasts in te korten zonder de eigenlijke opname te versnellen, en een Twitter-aangedreven podcast-aanbevelingssysteem.

Overcast geeft je toegang tot met een wachtwoord beveiligde podcasts vanuit de app en laat je je eigen audiobestanden uploaden als je een premium abonnement koopt.

Beste app om in de bioscoop te gebruiken: RunPee

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Trillt om de beste tijden te bepalen om naar het toilet te rennen tijdens een lange film.
  • Recensies en plastijden worden gegenereerd door mensen die elke film bekijken.

Wat we niet leuk vinden

Moet peecoins verdienen (of kopen) voor informatie over de nieuwste films.

Aangezien moderne films vaak de grens van twee uur overschrijden en theaterdrankjes groter worden, zou je kunnen merken dat je op zoek bent naar een goed moment om naar het toilet te rennen.

RunPee ha alt het giswerk uit de vergelijking met een regelmatig bijgewerkte database met door mensen samengestelde informatie over de beste tijd voor een plaspauze. Je ontvangt een discrete trilling om je te waarschuwen voor een aanstaande plastijd en een samenvatting van wat je mist terwijl je in het toilet bent.

Het bevat ook filmrecensies, links naar IMDB en Rotten Tomatoes, en informatie over extra scènes tijdens of na de aftiteling.

Beste app voor het volgen van pakketten: leveringen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een gebruiksvriendelijke app volgt pakketten van meerdere leveringsbronnen.
  • Haal trackinginformatie uit e-mails en sms'jes.

Wat we niet leuk vinden

Vereist een maand- of jaarabonnement.

Als je veel pakketten verzendt en ontvangt via Amazon, FedEx, USPS, UPS, DHL of Apple, vind je het misschien lastig om al je trackinginformatie te beheren. Deze ene app regelt dat allemaal voor je.

De app Leveringen maakt het eenvoudig om te zien wat er op je afkomt en hoe lang het kan duren, met een overzichtslijst van al je zendingen. Als u op een specifieke bezorging tikt, krijgt u ook informatie over waar uw pakket zich op een kaart bevindt.

Je kunt het ingebouwde deelblad van je iPhone gebruiken om het trackingnummer van je pakket vast te leggen, zodat je alles gemakkelijk op één plek kunt bewaren.

Deze gratis te downloaden app vereist een abonnement van $ 0,99 per maand of $ 4,99 per jaar.

Beste weer-app: WORTEL Weer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Carrot Weather is eigenzinnig, grappig en vol sass.
  • De gebruikersinterface is goed ontworpen.
  • Geheime locaties en prestaties voegen plezier toe.

Wat we niet leuk vinden

  • De gratis advertentie-ondersteunde versie heeft minimale functies.
  • Premium- en Premium Ultra-abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij geannuleerd.

Weer-apps zijn dertien in een dozijn. Apple biedt er een met iOS, en er zijn letterlijk tientallen gratis en premium apps die je kunt downloaden om bij te houden hoe het buiten is. CARROT Weather is echter een weer-app met een attitude, en het zal je snel overtuigen.

De app gebruikt de nauwkeurige weergegevens van Dark Sky om dagelijkse, uurlijkse en actuele weersfeiten weer te geven. Als er regen of een sneeuwstorm aankomt, kun je een kortetermijnvoorspelling krijgen die je elke minuut laat weten wat er aan de hand is.

Bovendien zijn er coole game-achtige activiteiten, zoals geheime locaties en prestaties die je kunt verdienen door tijdens het reizen ander weer te ervaren.

De app is gratis te downloaden, maar voor de meeste functies is een maandelijks of jaarlijks terugkerend Premium of Premium Ultra abonnement vereist.

Beste app voor slaapregistratie: kussen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Analyseert slaapcycli, hartslag en stemming in één app.
  • Grafieken en analyses zijn duidelijk.
  • Neemt je stem op als je in je slaap praat.

Wat we niet leuk vinden

  • Gratis te downloaden, maar voor veel functies is een in-app-aankoop vereist.
  • In-app aankopen zijn duur.
  • Vervelende wekgeluiden.

De beste app om je slaap bij te houden is Pillow. U kunt uw iPhone of een Apple Watch gebruiken om gegevens over uw nachtrust te verzamelen en te analyseren.

Pillow biedt een grafiek met uw REM-slaap, diepe en lichte slaap en eventuele wakkere perioden, en het houdt uw hartslag bij als u de Apple Watch-app gebruikt. En als er 's nachts geluiden zijn, zoals wanneer u in uw slaap praat, neemt de app ze op, wat de volgende dag tot grappige momenten kan leiden.

De app vraagt je om elke ochtend je humeur te beoordelen, zodat het beter begrijpt welk soort slaap je nodig hebt om je elke dag op je best te voelen.

Beste app voor wachtwoorden: LastPass

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De gratis app heeft alle functies die de meeste mensen nodig hebben.
  • Eén hoofdwachtwoord is alles wat u hoeft te onthouden.
  • Gebruikerskluisgegevens versleuteld met codering op bankniveau.

Wat we niet leuk vinden

  • LastPass Free dekt slechts één type apparaat: computers of mobiele apparaten.
  • Onbeperkt apparaattypes is alleen beschikbaar bij een Premium in-app-aankoop.

Het bijhouden van uw online wachtwoorden is een groot probleem, en LastPass maakt het eenvoudig op uw iPhone en iPad. Deze wachtwoordbeheerder slaat uw wachtwoorden en persoonlijke informatie op in een beveiligde kluis en vult automatisch uw inloggegevens in wanneer u apps en websites bezoekt.

De gratis versie doet zo ongeveer alles wat iemand nodig heeft voor regelmatig gebruik, hoewel er een premium in-app-aankoop is die ongeveer $ 36 per jaar kost. De gratis versie van LastPass synchroniseert wachtwoorden en andere beveiligingsgegevens op al uw mobiele apparaten of al uw computers. Als je beide wilt, moet je het Premium-abonnement kopen.

Dus, een gratis download naar je iPhone dekt al je iPhones, iPads en Apple Watch. U krijgt onbeperkte wachtwoordopslag, een wachtwoordgenerator, veilige notities, eenvoudig delen van wachtwoorden en een manier om uw beveiliging op uw apparaat te testen.

Je kunt inloggen op de dienst met FaceID als je een iPhone X of hoger hebt of TouchID op een compatibele iPhone.

Beste re altime vertaalapp: iTranslate Converse

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken en opmerkelijk snel.
  • Verta alt 38 talen.
  • Offline-modus voor Engels, Duits, Spaans, Frans en Chinees.

Wat we niet leuk vinden

  • Internetverbinding vereist om de meeste ondersteunde talen te vertalen.
  • Niet altijd 100 procent nauwkeurig, maar het verbetert gestaag.

Als je altijd al in een Star Trek-universum hebt willen leven waar gesprekken in verschillende talen gemakkelijk en foutloos zijn, dan is iTranslate Converse je beste eerste stap. Nee, het is niet altijd perfect nauwkeurig, maar het gebruiksgemak maakt de app beter dan alle andere.

Het heeft ondersteuning voor 38 talen, waaronder drie soorten Arabische, Chinese en Engelse dialecten, evenals Frans, Duits, Grieks, Hindi, Zweeds, Japans, Thais en Turks.

Als je meer dan de 500 vertalingen per maand van de gratis versie wilt, moet je betalen voor een van de abonnementen, die beginnen bij ongeveer $ 5 per maand en uitkomen op ongeveer $ 70.

Beste app voor het maken van aantekeningen: Beer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Prachtige, minimalistische interface.
  • Synchronisatie via iCloud, niet Bear-servers.
  • Ondersteunt Split View op iPad.

Wat we niet leuk vinden

  • Synchronisatie met al je apparaten vereist een Pro-abonnement.
  • Geavanceerde thema's zitten achter een betaalmuur.

Bear is de beste manier om je elektronische aantekeningen bij te houden. De gratis app werkt prima op elk iOS-apparaat, maar om te synchroniseren tussen al je iOS-apparaten en je Mac heb je een abonnement nodig.

Gebruik Bear om snel al die kleine dingen op te schrijven die je altijd bij de hand moet hebben. U kunt vanuit de iOS-app zoeken naar elke gewenste tekstreeks en u kunt uw notities categoriseren met tags.

Bear gebruikt een strakke, minimalistische interface en eenvoudige visuele thema's (donker, licht, sepia) om uit de buurt te blijven terwijl je de app gebruikt. Het wordt geleverd met een groot aantal opties, zoals vet, cursief, onderstrepen, opsommingstekens, actie-aanvinkvakjes en meer.

De app ondersteunt ook markdown voor opmaak en je kunt exporteren naar HTML, DOCX, RTF, PDF of JPG. Op de iPad ondersteunt Bear Split View en slepen en neerzetten.

Het abonnement is betaalbaar voor ongeveer $ 15 per jaar en bevat geavanceerde thema's.

Aanbevolen: