De 5 beste apps voor externe toegang voor iPad van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste apps voor externe toegang voor iPad van 2022
De 5 beste apps voor externe toegang voor iPad van 2022
Anonim

The Rundown

  • LogMeIn
  • Jump Desktop
  • GoToMyPC
  • Splashtop Persoonlijk
  • TeamViewer

De Apple iPad heeft de werkplek veranderd, waardoor deze mobieler is dan voorheen. Als gevolg hiervan zoeken mobiele werknemers naar manieren om toegang te krijgen tot hun kantoorcomputers vanaf dit populaire apparaat. Hiervoor zijn verschillende apps op de markt en de beste worden hier uitgelicht. Ze delen allemaal veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak als belangrijkste kenmerken die hen onderscheiden van de rest.

LogMeIn

Image
Image

Als je al bekend bent met LogMeIn op een computer, dan is het gebruik van de LogMeIn-app voor externe toegang een tweede natuur. Zelfs als u LogMeIn nog nooit hebt gebruikt, zult u merken dat het ongelooflijk prettig en intuïtief is. Zodra u zich via de app aanmeldt bij uw LogMeIn-account, ziet u het bureaublad van uw externe computer en een werkbalk met alle functies die voor u beschikbaar zijn. Van daaruit kunt u het toetsenbord, de opdrachttoetsen en alle beschikbare functies bedienen. U kunt ook de bedieningselementen van de tool aanpassen. U kunt bijvoorbeeld kiezen of een tik op het scherm een linker- of rechtermuisklik is.

Jump Desktop

Image
Image

De Jump Desktop-app belooft een snelle en veilige externe desktop die compatibel is met RDP en VNC. Het is een veilige en betrouwbare manier om toegang te krijgen tot uw pc of Mac vanaf een iPad, iPhone of iPod Touch. Deze app biedt ondersteuning voor gesplitst scherm op de iPad en ondersteunt de Pencil.

Een van de geweldige dingen van deze app is dat hij goed werkt met een extern toetsenbord, wat geweldig is voor diegenen die langere tijd op een iPad moeten werken. Laat je laptop achter en bedien hem met Jump Desktop op de iPad.

GoToMyPC

Image
Image

Een van de belangrijkste voordelen van GoToMyPC is de gebruiksvriendelijke gebruikersinterface, die zich prachtig verta alt naar de iPad. Alles wat u nodig hebt om deze app te gebruiken, bevindt zich bovenaan het scherm - tik gewoon op en alle functies van GoToMyPC verschijnen. Net als de desktopversie wordt de iPad-app geleverd met schermonderdrukking, afdrukken op afstand en de mogelijkheid om bestanden tussen apparaten over te zetten. Het is een veilige app met verschillende authenticatieniveaus die ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers kunnen inloggen.

Splashtop Persoonlijk

Image
Image

Splashtop Personal is verreweg de snelste en meest intuïtieve app voor externe toegang. U hoeft alleen maar te tikken om te klikken en tikken en slepen om te slepen en neer te zetten, zodat u kunt zien dat de bedieningselementen precies zijn zoals gebruikers verwachten. Het toetsenbord op het scherm krijgen is net zo eenvoudig als klikken op een knop onder aan het iPad-scherm, dus u hoeft geen tijd te besteden aan het zoeken in de app naar het toetsenbord. Hoewel het niet zo rijk is aan functies als LogMeIn, is het een handig hulpmiddel voor basistoegang op afstand vanaf de iPad.

TeamViewer

Image
Image

Net als zijn desktop-tegenhanger, werkt de iPad-app achter firewalls, waardoor het veilig is om op afstand toegang te krijgen tot uw kantoorcomputer. Het heeft ook veel van dezelfde functies, die verder gaan dan basistoegang op afstand. Een van de belangrijkste voordelen van de Teamviewer-app is dat deze ook online samenwerkingsmogelijkheden biedt, zodat u niet alleen overal toegang hebt tot uw kantoorcomputer, maar ook met uw team kunt werken alsof u op kantoor bent. Deze app v alt op omdat hij gratis is voor persoonlijk gebruik bij aanbiedingen van in-app aankopen.

Aanbevolen: