Xbox Cloud Gaming krijgt mogelijk een upgrade

Xbox Cloud Gaming krijgt mogelijk een upgrade
Xbox Cloud Gaming krijgt mogelijk een upgrade
Anonim

Microsoft is begonnen zijn Xbox Cloud Gaming-servers te verplaatsen van Xbox One S naar Series X-hardware, waardoor verbeterde beelden en laadtijden voor zijn streaming-games worden geboden.

Xbox Cloud Gaming biedt spelers al geruime tijd de mogelijkheid om games te streamen, zelfs op mobiele apparaten, met Xbox One S-hardware die wordt gebruikt met zijn servers. Overstappen op de krachtigere Xbox Series X zal waarschijnlijk de ervaring van de meeste, zo niet alle, beschikbare titels verbeteren. Het zou ook streaming naar apparaten met grotere schermen moeten ondersteunen.

Image
Image

Jay Peters van The Verge merkte op dat Dirt 5 verbeterde laadtijden en stabiele prestaties laat zien, terwijl Forza Horizon 4 geen verandering laat zien en waarschijnlijk nog steeds op het oudere systeem draait. Sommige Xbox Cloud-games worden naar verluidt sneller geladen, terwijl andere geüpgradede grafische opties in hun menu's bieden.

Verge senior editor Tom Warren heeft ook verbeterde visuele instellingen opgemerkt voor zowel Yakuza: Like a Dragon als Rainbow Six Siege.

Microsoft hintte op de overstap naar Series X-hardware toen het verschillende next-gen games voor Game Pass aankondigde. Het heeft echter noch bevestigd noch ontkend dat de uitrol van bijgewerkte serverhardware is begonnen, en zegt tegen The Verge: "We testen voortdurend nieuwe functies en brengen verbeteringen aan om een betere Xbox Cloud Gaming-ervaring te creëren. upgrades die we maken aan onze Microsoft Datacenters."

Op dit moment lijkt het erop dat alleen geselecteerde games de Series X-behandeling hebben gekregen, maar in de loop van de tijd zullen er waarschijnlijk meer worden toegevoegd.

Aanbevolen: