Xbox Cloud Gaming wordt gelanceerd op Xbox-consoles

Xbox Cloud Gaming wordt gelanceerd op Xbox-consoles
Xbox Cloud Gaming wordt gelanceerd op Xbox-consoles
Anonim

Als onderdeel van een grote update van november heeft Microsoft aangekondigd dat Xbox Cloud Gaming nu beschikbaar is op de Xbox One, Xbox Series S en Series X.

Volgens Xbox Wire vereist de functie een abonnement op Game Pass Ultimate en zal deze beschikbaar zijn in 25 regio's over de hele wereld, met ondersteuning voor Brazilië binnenkort. De update van november bevat ook veranderingen in de kwaliteit van leven, zoals nieuwe kleurfilters voor menu's en een firmware-update voor de controller.

Image
Image

Xbox Cloud Gaming stelt je in staat titels af te spelen op de cloudservers van Microsoft. Het heeft veel toepassingen, zoals het uitproberen van nieuwe games voordat je ze downloadt of in een multiplayer-match springen op een titel die je niet bezit.

Met deze nieuwe update kunnen Xbox One-bezitters next-gen games uitproberen die normaal niet voor hen beschikbaar zijn. Op dit moment zijn er slechts een paar Xbox Series-games beschikbaar om uit te proberen op de Xbox One: Recompile, The Medium en The Riftbreaker.

Microsoft zei dat het van plan is om deze exclusieve ondersteuning voor Xbox One voort te zetten door begin 2022 meer games toe te voegen, zoals Microsoft Flight Simulator.

Deze update komt op de hielen van de Xbox 20th Jubileumviering, inclusief de verrassende lancering van Halo Infinite multiplayer en meer dan 70 games die zijn toegevoegd aan de bibliotheek met achterwaartse compatibiliteit.

Image
Image

Eigenaars van Xbox Series S en X krijgen ook nieuwe kleurenfilters die gamen gemakkelijker maken voor mensen met kleurenblindheid. Het zal zowel de gameplay als de menu's beïnvloeden.

Ten slotte vermindert de firmware-update van de controller latentieproblemen op de Xbox One door Dynamic Latency Input toe te voegen, een functie die al bestaat op de Xbox Series S en X.

Aanbevolen: