Google wil het makkelijker maken om tabbladen naar jezelf te sturen

Google wil het makkelijker maken om tabbladen naar jezelf te sturen
Google wil het makkelijker maken om tabbladen naar jezelf te sturen
Anonim

Google verbetert de functie 'Tabblad naar zichzelf verzenden' van Chrome, die u zelf kunt uitproberen via de nieuwste in ontwikkeling zijnde versie van Canary.

Reddit-gebruiker Leopeva64 zag de verandering weggestopt in de nieuwste ontwikkelaarsversie van Canary. Als u Canary gebruikt, kunt u Tab naar Self 2.0 verzenden inschakelen door chrome://flags/send-tab-to-self-v2 in de balk bovenaan te typen of te plakken, vervolgens instellen op Enabled Dit verandert de manier waarop tabbladen worden gedeeld op verschillende platforms, waarbij systeemmeldingen worden vervangen door een klein pictogram dat naast de adresbalk verschijnt.

Image
Image

Zoals Android Police aangeeft, is het verwijderen van meldingen veel minder opdringerig omdat het systeempop-ups volledig uit het proces ha alt. Het werkt ook onafhankelijk van de instellingen voor systeemmeldingen, dus zelfs als meldingen zijn uitgeschakeld voor Chrome, werkt de nieuwe functie voor delen nog steeds. Bovendien voorkomt dit dat het gedeelde tabblad wordt verborgen onder andere meldingen die kunnen verschijnen, zodat de informatie opzij en veilig blijft totdat u besluit het op te halen.

Send Tab to Self 2.0 komt ook naar de mobiele browser van Chrome, hoewel de functionaliteit iets anders is in vergelijking met de desktop. De mobiele versie gebruikt nog steeds meldingen, maar ze zijn gekoppeld aan de app en verschijnen pas als je Chrome op je apparaat opent. Zodra de meldingsbalk verschijnt, heb je een paar seconden om in te tikken voordat deze verdwijnt.

Je kunt Canary downloaden om Send Tab to Self 2.0 te testen, maar houd er rekening mee dat het in de eerste plaats bedoeld is als testbed voor Google en externe ontwikkelaars, en niet bedoeld is voor dagelijks gebruik.

Aanbevolen: