YouTube TV-abonnees kunnen een gratis TiVo Stream 4K krijgen

YouTube TV-abonnees kunnen een gratis TiVo Stream 4K krijgen
YouTube TV-abonnees kunnen een gratis TiVo Stream 4K krijgen
Anonim

Google is begonnen contact op te nemen met een aantal YouTube TV-abonnees over een TiVo Stream 4K-weggeefactie, waarvan sommigen speculeren dat het een reactie is op de huidige vete van het bedrijf met Roku.

Deze promotie, ontdekt door 9to5Google, geeft YouTube TV-abonnees de mogelijkheid om de normaal $ 40 TiVo of $ 50 Chromecast-apparaten gratis te bemachtigen, hoewel, zoals 9to5Google opmerkt, Google Chromecast heeft weggegeven met Google TV in de Verleden. Het is momenteel onduidelijk of deze promotie beschikbaar zal zijn voor alle YouTube TV-abonnees of een select aantal. YouTube TV-abonnees die zijn geselecteerd, ontvangen een e-mail met een unieke code voor gebruik in de TiVo Store.

Image
Image

De TiVo Stream 4K is voorzien van Google Assistant, een spraakafstandsbediening, ondersteuning voor 4K UHD, Dolby Vision HDR, Dolby Atmos en biedt ingebouwde Chromecast. Het ondersteunt ook een aantal streaming-apps, zoals Neflix, Hulu, Disney+, Prime Video, Showtime, Peacock en meer. Het wordt normaal gesproken verkocht voor $ 39,99, maar is momenteel te koop voor $ 29,99 voor degenen die mogelijk niet kunnen profiteren van de huidige promotie.

Image
Image

Er wordt gespeculeerd dat het besluit van Google om deze promotie te voeren mogelijk verband houdt met het lopende geschil met Roku, dat eind april begon toen Roku YouTube TV liet vallen. Roku beweert dat Google onredelijke eisen stelde en de zoekresultaten opzettelijk manipuleerde, terwijl Google Roku ervan beschuldigde een "speciale behandeling" te eisen en zich als een pestkop te gedragen. Een theorie is dat deze promotie een vergelding kan zijn tegen Roku voor het blokkeren van de YouTube TV-app.

Aanbevolen: