Gekwalificeerde ACP-klanten kunnen nu gratis Verizon Fios krijgen

Gekwalificeerde ACP-klanten kunnen nu gratis Verizon Fios krijgen
Gekwalificeerde ACP-klanten kunnen nu gratis Verizon Fios krijgen
Anonim

Verizon heeft aangekondigd dat klanten die in aanmerking komen voor het Affordable Connectivity Program (ACP) van de FCC, in aanmerking komen voor gratis Fios-internet.

Volgens Verizon omvat dit high-speed internet vanaf 200 Mbps zonder datalimieten, geen contracten, geen extra kosten en geen noodzaak om te betalen voor een router. Het is in wezen een nieuwe optie voor Fios Forward, dat kortingen geeft aan huishoudens die gebruik maken van hulpprogramma's van de overheid. Kortingen zijn ook een optie voor verschillende andere Verizon-dataplannen zoals 5G Home, LTE Home en HSI/DSL.

Image
Image

ACP-geschiktheid is een grote factor voor het nieuwe programma van Verizon, waarvoor een gezinsinkomen van minder dan 200% van de federale armoederichtlijnen van 2022 of het huidige gebruik van andere hulpprogramma's vereist is. Dus, bijvoorbeeld, een 3-persoonshuis in de onderste 48 staten die minder dan $46k verdienen, of als iemand in het huishouden al Medicaid of SNAP (of andere programma's) gebruikt.

Image
Image

Naast ACP-goedkeuring is de andere noodzakelijke stap om ofwel al een Verizon Fios Mix & Match-abonnement te hebben of om je aan te melden voor/over te stappen op een abonnement. Nadat de service is ingesteld, kunt u bellen of inloggen op de website van Verizon om de ACS-subsidie aan te vragen. Hoewel het belangrijk is op te merken dat Fios niet in alle gebieden beschikbaar is, wat betekent dat zelfs als je in aanmerking komt, je je misschien nog niet kunt aanmelden.

Fios-internet met korting is nu beschikbaar voor in aanmerking komende ACP-klanten met 300 Mbps (gratis), 500 Mbps ($ 24,99 / maand) en Gigabit-verbinding ($ 49,99 / maand).

Aanbevolen: